Sıfır otomobil satın alana 1 yıl ekstra garanti ve bakım hediye!

Türkiye'de sıfır otomobillere yapılan kampanyalara bir yenisi daha eklendi. Renault garantiyi 1 yıl uzattı ve bakım hediye ediyor.

Türkiye'de ikinci el ve sıfır otomobil fiyatlarında dalgalanma sürerken yeni kampanyalar açıklanmaya devam ediyor. Milli Gazete'de yer alan habere göre, Renault’un bu ayki bir başka kampanyası online otomobil alacak olanlar için.

Temmuz ayı boyunca otomobilini online alacak olan müşterilerine ilk periyodik bakımı ücretsiz olarak sunan Renault, bu bakımın ‘Maxxi Bakım’ olduğunu bildirdi. Aynı zamanda online satışlarda kendi finans kuruluşu olan Renault Finans’tan araç alım desteği sağlamaya başlamış olan dünyaca ünlü marka, bu desteklerden dosya masrafı almayacağını da belirtti.

1 YIL UZATILMIŞ GARANTİ KAMPANYASI

Renault, bu ay içerisinde yeni Megane e-Tech alacak olan müşterilerine birbirinden farklı kampanyalar ile buluşturacak. Bu kapsamda Schneider Electric markalı 22kw Ev Tipi Şarj istasyonunu şarj kablosuyla birlikte hediye edecek olan Renault, bu hediyeyi istemeyen müşterilerine ise ilk periyodik bakım hediyesinin yanı sıra artı 1 yıl uzatılmış garanti sigorta paketi hediyesi vereceğini duyurdu. Renault’un kampanyaları 31 Temmuz 2024 tarihine kadar geçerli.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri