Side'ye Turizm Danışma Ofisi Açıldı

Antalya Manavgat Belediyesi, turistlere daha iyi hizmet vermek için Side'de turizm tanışma bürosu açtı. Side'de açılan turizm danışma bürosunda turistlere Rusça, İngilizce, Almanca ve Türkçe dilinde hizmet verileceği belirtildi. Turizm danışma...

Antalya Manavgat Belediyesi, turistlere daha iyi hizmet vermek için Side'de turizm tanışma bürosu açtı. Side'de açılan turizm danışma bürosunda turistlere Rusça, İngilizce, Almanca ve Türkçe dilinde hizmet verileceği belirtildi. Turizm danışma bürosunda turist şikayetlerinin anında değerlendirilerek ilgili kurumlara bildirildiği kaydedildi.

    Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Öz, Side'de açtıkları turizm danışma bürosunda Türkçe dahil 4 dilde yerli ve yabancı turistlere hizmet verdiklerini söyledi. Hedeflerinin, dünyada turizminde marka olmuş Side'ye gelen yerli ve yabancı turistlere en üst düzeyde hizmet vermek olduğunu belirten Öz, büro görevlisi İbolya Erdoğan'ın turist şikayetlerini anında kayıt altına alarak ilgili birimlere ulaştırdığını kaydetti. Öz, "Bilindiği üzere Manavgat'a yıllık 4 milyon turist geliyor. Manavgat Belediyesi olarak bölgemize gelen turist memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Turizm danışma bürosu ile turistlerin yaşadığı sıkıntıları en az düzeye indirmek istiyoruz. " dedi.

    Manavgat Belediyesi Side Turizm Danışma Bürosu Sorumlusu İbolya Erdoğan, büroda yerli ve yabancı turistlere 4 dilde hizmet verdiklerini söyledi. Turistlerin şikayet ettiğin konuların başında fahiş fiyattan mal olma olduğunu belirten Erdoğan, bütün şikayetleri kayıt altına alarak ilgili birimlere ulaştırdıklarını kaydetti.

    Turistlerin, ikinci en fazla şikayette bulunduğunu ise yedikleri yemek sonrası faturayı yüksek bulmaları ve buna itirazın olduğunu sözlerine ekledi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri