Şiddete tiyatrolu tepki!

Seydişehir'de sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin ele alındığı ''Sağlıkta şiddet'' konulu tiyatro oyunu sahnelendi

Sağlık-Sen Konya Şubesi Seydişehir Sağlık-Sen Temsilciliği tarafından Belediye Düğün Salonu'nda düzenlen oyuna, AK Parti Seydişehir İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri, Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Rıza Cessur, İlçe Müftüsü Sıtkı Beydilli, Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Himmet Bayır ve yönetim kurulu üyeleri, Sağlık-Sen Seydişehir Temsilcisi Osman Gök ve davetliler katıldı. 
Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Himmet Bayar, son günlerde sağlık çalışanlarına karşı şiddetin yoğunlaştığını belirtti. 
Sağlık çalışanlarının yıllardır şiddete maruz kaldığını ancak uygulanan bu şiddet olaylarının son zamanlarda kamuoyunda daha fazla gündeme gelmeye başladığını savunan Bayar, ''Şu anda Konya'da ve Türkiye'de sağlıkta şiddet konulu tiyatro gösterimizle, kamuoyunda bir farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. Bunun için buradayız. Bundan sonra sağlık çalışanlarına uygulanan şiddetin takipçisi olacağız ve çıkarılan yasaların hayat geçirilmesi için gerekli çalışmaları yapacağız'' diye konuştu. 
Sağlık-Sen Seydişehir Temsilcisi Osman Gök ise sağlıkta şiddeti kınadıklarını ifade etti. Konuşmaların ardından sahnelenen tek perdelik ''Sağlıkta şiddet'' konulu tiyatro oyunu, büyük alkış aldı.
AA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri