Shota Arveladze: İlk Galibiyetimizi Aldığımız İçin Mutluyum

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, sezonun ilk galibiyetini aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.Süper Lig Sülayman Seba Sezonu 3. haftasında takımının kendi sahasında Kardemir Karabükspor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın...

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, sezonun ilk galibiyetini aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Süper Lig Sülayman Seba Sezonu 3. haftasında takımının kendi sahasında Kardemir Karabükspor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından konuşan Shota, rakiplerinin Avrupa Kupaları'ndan dolayı sezonu erken açtığını belirterek, şöyle konuştu:

"İlk iki maçımızda geriye düştüğümüz yerden beraberliği bulduk. Bugünkü maçta rakip önde çabuk baskı yapan, iyi çıkan ve çabuk oyuncuları var. Buna rağmen kontraatak yemedik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Ligin en az gol yiyen takımına karşı birçok gol pozisyonuna girdik iki tane gol atabildik. İlk galibiyetimizi aldığımız için mutluyum."

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas da puan almaları gereken bir maçtan puan alamadıkları için üzgün olduklarını dile getirdi. Genç teknik adam, "Avrupa Kupası'nda St. Etienne karşısında iyi oynadık elendik. Ligde de iyi oynadığımız maçlardan galibiyetle ayrılamadık." diyerek, şunları söyledi:

"Bugünde oyunun kontrolü bizdeydi. Ancak son pasları iyi kullanamadık. Puan alabileceğimiz maçta sahadan mağlubiyetle ayrıldık. Çok yazık oldu. İki hafta kendi sahamızda oynayacağız. Bu maçlarda istediğimiz sonuçları alarız."

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri