SGK’dan Kızılay’a kan bağışı

Konya Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü personeli tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına kurum çalışanları da büyük destek verdi.
Kızılay ile ortaklaşa kan bağışı kampanyası düzenlendiklerini ifade eden SGK İl Müdürü Özge Songül, “Türkiye genelinde tüm SGK İl Müdürlüklerinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına bizlerde buradan destek olduk” dedi.
Kampanya hakkında bilgi veren Songül, “SGK ile Kızılay’ın ortaklaşa yaptığı kampanya çerçevesinde Konya SGK İl Müdürlüğü olarak 460 personelimizin büyük bir bölümü ile kampanyaya destek oluyoruz. Personelimizin büyük bölümü kan bağışında bulunuyor. Kampanya kurumumuzun Türkiye genelinde bulunan bütün birimlerinde aynı gün ve saatte başladı” diye konuştu.
Gönüllü katılımlı sosyal sorumluluk projesi olarak düzenlenen kampanya sayesinde kurum çalışanlarının da düzenli kan bağışı alışkanlığını kazandığını ifade eden Songül, “Bu tür kampanyalar ile Kızılay’a destek olmanın sevincini de yaşadık” dedi. Açıklamanın ardından SGK İl binasında hazırlanan bölümde ilk kanı Özge Songül verirken diğer çalışanlarda kan bağışında bulunmak için sıraya girdi. Gün boyu devam eden kan bağışı kampanyasına kurumda çalışan personelin büyük bölümü katıldı.

ALİ SAİT ÖGE
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri