Sezonun ilk sıcak asfaltı tamam

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sıcak asfalt çalışmasına başladı. Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar, çalışmaları yakından takip ediyor.

Bu kapsamda Ziya Gökalp mahallesinde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi.

HİZMETLERİ GELECEĞİMİZE TAŞIYACAĞIZ

Asfalt çalışmasıyla ilgili açıklama yapan Başkan Akpınar, “Söz verdik ve sözlerimizi tutmaya devam ediyoruz. Siyaset yapmadan kimseyi ayırmadan kimseyi ayrıştırmadan bu şehre hizmet için hiçbir engel tanımıyoruz. Bu engelleri teker teker aşacağız ve şehrimize hizmet üreteceğiz. Bu dönemde elimizden geldiği kadar ulaşabildiğimiz her yere ulaşacağız ve hizmetlerimizi birer birer yerine getireceğiz. Tek bir dileğimiz var o da bizlere biraz sabır göstererek yardımcı olmanız. Bu şehrin yolunda, sokağında, temizliğinde, sosyal ve kültürel yaşamında bizim yanımızda olmanız biz bu şehre hep beraber hizmet edeceğiz ve bu hizmeti hep beraber çocuklarımıza ve geleceğimize taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Ziya Gökalp Mahallesi Muhtarı Murat Akkaş ise, “Belediye Başkanımız Umut Akpınar’a mahallemizdeki eksiklikleri ilettik. O da sağ olsun 2024 yılının ilk asfalt çalışmasına bizim mahallemizden başladı. Mahallem ve şahsım adına Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri