Sezon sonu kampanyaları ilgi görmeye başladı

Giyimde yaz sezonunun sonuna yaklaşıldı. Bir çok firma düzenledikleri sezon sonu kampanyaları ile müşterilerin ilgi odağı olmayı başardı.

Bu yıl yaz sezonunda istedikleri satışa ulaşamadıklarını belirten Ahmet Demir, satışların bir öncesi sezona göre yüzde 50 düştüğünü belirtti. Sezon içerisinde de işlerin hızlanmasını sağlamak amacıyla çeşitli kampanyalar düzenlediklerini dile getiren Demir, genel olarak giyim ürünlerinin fiyatlarının da bütün firmalarda cazip olduğunu söyledi. Giyimde kaliteli ve garantili ürünlerin daha çok tercih edildiğine dikkat çakan Ahmet Demir, “Vatandaş artık ucuz olanın değil kaliteli olanın peşinde. Böyle olunca da kaliteli ürünler daha çok ilgi görüyor. Sezon içerisinde düzenlediğimiz kampanyalara halkın bakış açısı da olumlu oluyor. Yapılan bazı kampanyalar müşterinin gözünü kamaştırmaya yönelik olsa da, kampanyalar müşterilere gerçek fiyatların çok daha altında ürün sunuyor” ifadelerini kullandı.

Giyimde yaz sezonunun sonuna gelinmesi ile birlikte kış sezonu için hazırlıkların da başladığını anlatan Demir, sezon geçiş sürecinde işlerinin duraklama eğilimine girdiğini bildirdi. Ramazan Bayramı’nda da hareketlilik beklediklerini anlatan Ahmet Demir, günlük satışlarının standart seviyede sürdüğünü ve bir aya kadar tamamen kışlık giyim ürünleri satmaya başlayacaklarını sözlerine ekledi.
RASİM ATALAY
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri