Seyyar Malzeme Arabası Alev Aldı, İçindeki Malzemeler Bomba Gibi Patladı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde seyyar tezgahta çıkan yangın çevrede korku dolu dakikaların yaşanmasına sebep oldu. Olay sırasında seyyar satıcının vücudunda yanıklar oluştu, tezgahtaki çakmak gazı tüpleri, torpiller ve piller bomba gibi...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde seyyar tezgahta çıkan yangın çevrede korku dolu dakikaların yaşanmasına sebep oldu. Olay sırasında seyyar satıcının vücudunda yanıklar oluştu, tezgahtaki çakmak gazı tüpleri, torpiller ve piller bomba gibi patladı.

Öğretmenevi arkasındaki çok katlı otopark girişinde Yılmaz Güleç’e ait hırdavat ve çeşitli maddelerin satıldığı el arabalı seyyar tezgahta, henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Bir anda alevlerin kapladığı, tezgahta çocukların oynadığı 'torpil' olarak isimlendirilen patlayıcılar

patladı. Yangını karton ile söndürmeye çalışan Güleç’in yüzünde ve ellerinde, yanıklar oluştu.

Alevlere yangın tüpü ile müdahale etmek isteyen bazı vatandaşlar, itfaiye ve sağlık ekipleri gelmeden Yılmaz Güleç'i hastaneye götürdü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Bu sırada polis de olay mahallinde güvenlik çemberi oluşturdu.

Olayı gören Fatma Ural isimli kadın yangının bir anda çıktığını ve vakit geçirmeden itfaiye ekiplerine haber verdiklerini söyledi. İtfaye müdürü Muhammet Ali Ateş ise yangının çıkış sebebinin araştırıldığını, tezgah sahibinin hafif yanıklarla kendilerinden önce hastaneye kaldırıldığını öğrendiklerini söyledi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri