Seyhan Belediyesi Zabıta Ekipleri Kantin Denetimi Yaptı

Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan okullardaki kantinleri denetledi. Genel temizlik ve sağlıklı gıda maddesi satışı konusunda yapılan denetimler kapsamında okul kantini işletmecilerine uyulması gereken kurallar hakkında...

Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan okullardaki kantinleri denetledi. Genel temizlik ve sağlıklı gıda maddesi satışı konusunda yapılan denetimler kapsamında okul kantini işletmecilerine uyulması gereken kurallar hakkında bilgiler de verildi.

Zabıta ekipleri okul kantinlerinin yanı sıra okul civarında faaliyet gösteren kafeler ile seyyar satıcılara yönelik de kontroller yaptı. Yapılan denetimlerde ciddi bir sorun ile karşılaşılmazken özellikle okul kantinlerinin mevzuata uygun çalıştırılması için gerekli uyarılarda bulunuldu. Denetimlerde; gıda maddelerinin son tüketim tarihi, hijyen ve çalıştırma ruhsatları üzerinde yoğunlaştığını belirten Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürü Ercan Kandemir, genel temizlik ve sağlıklı gıda maddesi satışı konusunda yapılan denetimler kapsamında okul kantini işletmecilerine uyulması gereken kurallar hakkında bilgiler verildiğini söyledi. Kandemir denetimlerin yıl boyunca süreceği bilgisini de verdi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri