Seyhan Belediyesi 20 Bin Kişiye Aşure Dağıttı

Seyhan Belediyesi Muharrem ayı etkinlikleri kapsamında ilçenin çeşitli noktalarına kurduğu stantlarda 20 bin kişiye aşure dağıttı. 5 Ocak Meydanı, İnönü Parkı, Gazipaşa Parkı, Seyhan Belediyesi Hizmet Binası Önü, Barajyolu 7,5 Durak,...

Seyhan Belediyesi Muharrem ayı etkinlikleri kapsamında ilçenin çeşitli noktalarına kurduğu stantlarda 20 bin kişiye aşure dağıttı.

5 Ocak Meydanı, İnönü Parkı, Gazipaşa Parkı, Seyhan Belediyesi Hizmet Binası Önü, Barajyolu 7,5 Durak, Gençlik Meydanı ve Tellidere Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Parkı olmak üzere 6 noktaya yerleştirilen kazanlarda getirilen aşure vatandaşlara dağıtıldı. Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Muharrem bereketin artığı bir aydır. Bizlerde böyle özel bir zamanda bir etkinlik yaptık ve 20 bin kişilik aşureyi vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Muharrem ayımız sevgi, kardeşlik ilişkilerinin geliştiği muazzam bir aydır. Bu ayın güzelliklerini bir arada yaşayabilmek için Muharrem ayının lezzeti olan aşure dağıtımını halkımızla bir araya gelerek gerçekleştirdik. Aşure gününün tüm İslâm alemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." şeklinde konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri