Seydişehir’de yol ve çevre çalışmaları sürüyor

Seydişehir Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol açma, genişletme, park ve çevre düzenleme çalışmaları sürdürülüyor.

Seydişehir Belediyesi merkez ve kırsal mahallelerde yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Şehrin muhtelif mahallelerinde ekiplerin yol açma, yollara dolgu, asfalt yama, park-bahçe çalışmaları, drenaj altyapı ve üstyapı çalışmalarına aralıksız devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, programa alınan alt yapı çalışmalarında bütün imkanların seferber edildiğini kaydetti.  Tutal, " Hizmetlerimizi vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda yapmaktayız. Asfalt çalışmamız ile birlikte, eş zamanlı olarak kırsal ve merkez mahallelerimizde yol açma, park ve yeşil alan düzenleme çalışmalarımız devam etmektedir. Çalışmalarımız tüm mahallelerimizde Seydişehir ve hemşehrilerimiz için aralıksız devam ediyor" dedi. İnsan odaklı hizmet anlayışıyla, merkez-kırsal ayırımı yapmadan tüm mahallelere hizmet verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Dünyada olduğu gibi  Türkiye'yi  de etkisi altına alan Koronavirüse karşı her gün devam eden dezenfekte çalışmalarının  yanında ekiplerin  diğer yandan da saha çalışmalarına devam ettiğini belirtti. 

 İlçedeki koronavirüs için alınan önlemlerin yanı sıra saha çalışmalarına da önem verdiklerini ve hizmetlerin Seydişehir'de aksatılmadan  devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Ekiplerimizin bir bölümü koronavirüse karşı gerçekleştirdiğimiz dezenfektasyon çalışmalarını sürdürürken diğer bir bölümü ise merkez ve kırsal mahallerimizin  ihtiyaçları noktasındaki taleplerini gideriyorlar. Biz hizmetlerimize kesintisiz ve aralıksız devam ediyoruz. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz evlerinde kalmaya özen göstererek, hijyen, maske ve mesafe kurallarına uygulamalarıdır” ifadelerini kullandı.

ABDULLAH LEBLEBİCİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlçeler Haberleri