Seydişehir’de keyifler yerinde

Voleybol 2. Liginde mücadele edern Seydişehir Belediyespor bu hafta sahasında Ankara Maliye Okulları Takımını 2-0 geriye düşmesine rağmen 3-2 yenerek galibiyet serisini sürdürdü.

Voleybol 2. Liginde mücadele edern Seydişehir Belediyespor  bu hafta sahasında Ankara Maliye Okulları Takımını  2-0 geriye düşmesine rağmen 3-2  yenerek galibiyet serisini sürdürdü.

Maç sonrası oyuncuları ve teknik heyeti tebrik eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, çalışmaların azimli ve istikrarlı olması halinde başarının kendiliğinden geleceğini söyledi.

Başkan Tutal sahanın ısınma probleminin de çok kısa bir sürede giderileceğini de belirterek “Gerekli birimlerimize talimatı verdim, doğal gazı sahamızda kullanabilir hale getireceğiz. Bende bizzat kendim takibini yapıyorum. Gelecek maçımıza sahamızın her tarafında doğal gazın sıcaklığını hissedeceğiz. İnşallah halkımızın da takımımıza vereceği destekle başarılı bir sezon geçireceğiz.” şeklinde konuştu. Antrenör Süleyman Kılınç da maçı kazandıkları için oyuncularını kutlayarak kendilerine desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Tutal’a ve ilçe halkına teşekkür ettiğini dile getirdi.Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı Cumartesi günü deplasmanda Düzce Belediyesi ile karşılaşacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri