Seydişehir’de dostluk kazandı

Seydişehirgücü-Telekom U-13 takımlarının 2009-2010 Konya Bölgesel ligi U-13 Kategorisinde mücadelesinin her anında güzel görüntüler ortaya çıktı.

Sahada futbolcular, tribünde aileleriyle bir bütünlük sağlarken Telekomspor’un yönetimi ile geldiği Seydişehir’de dostluk mesajları verildi. Her iki takım maçtan sonra Eti Alüminyum’un verdiği yemekle şenlik havasında geçen birlikteliğe noktayı koydular.

Telekom Sporun Başkanı Mehmet Murat Uslular statü gereği Konya’da oynanması gereken maçı Seydişehir’de oynamaya karar aldıklarını ifade ederek” doğup büyüdüğüm memleketimde oynamak için yönetim olarak karar aldık. ASKF’nin de onayı ile geldik. İlçemizde futbolu tekrar canlandıran Seydişehirgücü’ne bu şekilde destek olmak istedik. Yaşanan atmosfer, aldığımız kararın ne kadar önemli olduğunu gösterdi.
Yönetim olarak amacımız bölgemizdeki çocuklarımızın ve gençlerimizin kötü mekanlardan ve arkadaşlıklardan uzak tutarak, Türk gençliğini geliştirip tanıtmak ayrıca spor vesilesi ile sosyal yönden gelişmiş, dinamik, sağlıklı bir toplum oluşmasına katkı sağlamaktır” dedi.
Telekomspor’un Seydişehir’e gelmesinde emeği geçen Telekomspor Kulüp Başkanı Mehmet Murat Uslular ve ASKF yönetime teşekkür eden Başkan Yusuf Yalçın ise” Başkan Usluların sözlerine aynen katılıyorum. Kuruluşumuzdan beri hep söylediğimiz ve uyguladığımız bir ortam daha yaşadık. Buda bizleri çok mutlu etti. Ailelerimizle birlikte şenlik havasında geçen bir karşılaşma oldu. Kendileri tribünde, çocukları sahada bir yumak oldular. Herkese nasip olmayan duygusal bir ortam yaşandılar” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri