Seydişehir’de asfalt ve yol çalışmaları sürüyor

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Taraşçı Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Ustaoğlu, Taraşçı ve Gökçehüyük mahallerinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Taraşçı Mahallesinde Cumhuriyet Meydanında vatandaşlarla sohbet eden ve istişarelerde bulunan Ustaoğlu, daha sonra Gökçehüyük ve Taraşçı mahalleri arasında bulunan Kafalı yolu ile Taraşçı mahallesinde bulunan Kocameşe yolu genişletme ve stabilize çalışmalarını inceledi.

İlçe genelinde bir taraftan bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Başkan Ustaoğlu, “Kırsal mahallerimizde yollarımızın düzenli ve daha kullanışlı olması, hem tarım, hem de hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımız için önem taşıyor. İlçe merkezimizde devam eden rutin çalışmalarımızın yanı sıra kırsal mahallelerimizde de çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Şu an yollarımızda iş makinelerimiz bakım ve onarım çalışmaları yapıyor. Bozulan yollar tamir ediliyor. Gerekli olan yerlerde zemin tesviye malzemesi desteğinde bulunuyoruz. Taraşçı ve Gökçehüyük Mahallelerimiz arasında bulunan Kafalı yolu olarak bilinen bölgede iş manikalarımızla ekiplerimiz hummalı bir çalışma içerisinde. Bu yolumuz tamamlandığı zaman bölgedeki 20 yıllık yol sorunu ortadan kalmış olacak. Kırsal mahallelerimizin sorunlarını en aza indirmek için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Ustaoğlu’nun ziyaretlerine Taraşçı Mahallesi Muhtarı İbrahim Züfer Çam ve Gökçehüyük Mahallesi Muhtarı Mehmet Çiftçioğlu da katıldı.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri