Seydişehir Üreten Kadınlar Pazarı törenle hizmete sunuldu

Seydişehir Belediyesi tarafından kadınlara gelir desteği sağlamak amacıyla Seydişehir Antalya karayolunda hayata geçirilen 33 adet ahşap dükkandan oluşan ‘Üreten Kadınlar Pazarı ile Butik Dükkanlar ve Halk Ekmek Fırını’nın açıldı

Seydişehir Belediyesi tarafından kadınlara gelir desteği sağlamak amacıyla Seydişehir Antalya karayolunda hayata geçirilen 33 adet ahşap dükkandan oluşan ‘Üreten Kadınlar Pazarı ile Butik Dükkanlar ve Halk Ekmek Fırını’nın açılışı, AK Parti Konya Milletvekilleri Tahir Akyürek ve Latif Selvi’nin katılımıyla yapıldı.

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Günümüz şartlarında toplam 22 milyon lira yatırım bedeline sahip olan, 33 Adet ahşap dükkandan oluşan Üreten Kadınlar Pazarı, Butik Dükkanlar ve Halk Ekmek Fırınımızın açılışını birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştiriyoruz. Seydişehir’imizin vizyon projeleri arasında yer alan, seçim beyannamemizde de bulunan bu projelerimizin Seydişehir’imize, bölgemize, Konya’mıza ve üreten kadınlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Latif Selvi ise “Seydişehir her defasında bir başka Seydişehir oluyor. Bunun için de yöneticilerimiz ve Belediye Başkanımızda gayretli bir çalışma sergiliyor. Hanımlarımız üretiyor, istihdamda önemli bir mesafe alıyor. Bir beldenin gelişmesi ve güzelleşmesi ve yatırımları ile birlikte bir fark üretmesi topyekûn hepimizin birlikte hareket etmesi ile mümkündür. Bugünde bunun en güzel örneğini yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Konya Milletvekili Tahir Akyürek de “Belediye Başkanımız öncülüğünde tüm kurumlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde bu çalışmalar hayata geçiriliyor. Emeği geçenlere de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri