Seydişehir, Şuhut’a hazırlanıyor

Aroma Erkekler 3. Ligi A Grubu’ndaki ilk maçında sahasında Ortaca Belediyesi’ni 3-1’lik skorla mağlup eden Seydişehir Belediyespor’da yüzler gülüyor.
 Muğla ekibi karşısında ilk sette geriye düşmesine rağmen, karşılaşmadan 3-1 galip ayrılmasını bilen ve taraftarı önündeki ilk maçtan mutlu ayrılan temsilcimiz, 24 Ekim Pazar günü Afyon’un Şuhut İlçesi’nde saat 14.’00’te Şuhut Hisar Belediyesi ile oynayacağı maça kilitlendi. Antrenör Süleyman Kılınç gözetiminde zorlu maçın hazırlıklarına başlayan Seydişehir Belediyespor deplasmandaki ilk maçından da mutlu ayrılmanın planlarını yapıyor.
Seydişehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Kudret Ekinci, ilk maçta elde edilen galibiyetin verdiği moralle çalışmalarına başladıklarını belirterek, “Hedefimizi daha iyi oynayarak kazanmak üzerine kuracağız” dedi.
Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat ise Seydişehir’e yakışır bir ekip oluşturduklarını ve sezonun ilk maçında galip gelmesini bildiklerini ifade ederek, “Seydişehir Belediyesi olarak voleybol takımımıza ve diğer branşlardaki sporcularımıza her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Sporcularımızı gösterdikleri üstün gayret ve elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Teknik heyete ve emeği geçenlere, ayrıca halkımıza da tribünleri doldurarak takıma  verdiği destekten dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri