Seydişehir sezona hızlı başladı: 1-2

Geçtiğimiz sezonun gurup şampiyonu Seydişehir Belediyesi Futbol Takımı, Konya Bölgesel Birinci Amatör Kümede oynadığı sezonun ilk maçında deplasmanda İçeri Çumra Belediye Sporu 2-1 yendi.

Geçtiğimiz sezonun  gurup şampiyonu Seydişehir Belediyesi Futbol Takımı, Konya Bölgesel Birinci Amatör Kümede oynadığı  sezonun   ilk maçında deplasmanda İçeri Çumra Belediye Sporu 2-1 yendi. İçeri Çumra Stadında yapılan maçta  Seydişehir Belediyesi Futbol Takımı  Hakkı Değerli ve Abdullah Bayraktar'ın  antrenörlüğünde  sahaya indi. Seydişehir Belediyesi Futbol Takımı Salim, Hamit, Sefa, Serdar, Bilal, Doğan, Bekir, Ramazan, Hasan, Hüseyin ve Kaptan Ömür'den oluşan güçlü  oyuncu kadrosu , Osman, Emre ve Emre Sezer'in de oyuna dahil olmaları ile yüzü gülen taraf olurken sezonda iddialı olduklarının sinyalini de vermiş oldu.

İçeri Çumra  Spor  seyirci avantajı ve rüzgarı da arkasına alarak 35.dakikada attığı gol ile 1-0 öne geçti. Ancak Seydişehir Belediyesi ikinci yarıda üstünlüğü ele geçirerek rakibe meydan vermedi. 60. dakikada Serdar, 70. dakikada ise Hüseyin'in golleri ile maçı 2-1 önde  bitirmeyi başardı.Büyük sevinç yaşayan ve yaşatan Seydişehir Belediyesi Futbol Takımı  hem oyun performansı hem  centilmenliği ile rakip seyirciden de büyük alkış aldı.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat  takımı elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ederek  başarılarının devamını  diledi.Başkan Çat: "Sınırlı imkanlarımızla  destek olduğumuz  Seydişehir Belediyesi'nin özverili sporcularına   şahsım, Seydişehir Belediyesi ve halkımız adına teşekkür ediyoruz.Sporcularımızla gurur duyuyoruz ve  onlara  güveniyoruz. Şehrimizi sporda zirveye taşıma yolunda  sporcularımızın verdikleri mücadele ruhunun  gençlerimize örnek olacağını düşünüyor;halkımızın da desteğini  bekliyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri