Seydişehir lider oldu

2. Amatör küme’de mücadele eden Seydişehir Gücü haftaya lider giren İhsaniye Gençlerbirliği’ni 2-1 yenmeyi başardı. Seydişehir, 7 puanla zirvenin yeni sahibi oldu

2. Amatör küme Futbol Ligi’nde heyecan dün oynanan karşılaşmalarla devam etti. B Grubu’na dahil dün oynanan m açta Seydişehir Gücü, İhsaniye Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup etmeyi başardı. Haftaya 4 puanla ikinci sırada giren Seydişehir, aldığı bu galibiyetle lider İhsaniye’yi devirmiş oldu ve 7 puanla ligin zirvesine oturdu. İhsaniye ise 6 puanda kaldı ve 2. sıraya geriledi.

Sanayi Sahasında oynanan maça Seydişehir oldukça etkili başladı. 17. dakikada Engin ile 1-0 öne geçen Seydişehir atak futbolunu sürdürdü. Maçın 35. dakikasında İhsaniye ceza alanında oluşan karambolde maçın hakemi Mehmet Himyeri penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Serkan Seydişehir’i 2-0 öne geçirdi. Maçın ilk yarısı bu skorla sona erdi.
İkinci yarıya ise İhsaniye etkili baladı. Özellikle orta anda oyunu elinde tutmaya çalışan İhsaniye 73. dakikada bir frikik kazandı. Topun başına geçen Duran, oldukça güzel bir vuruşla aradaki farkı bire indirdi 2-1. Maçın geri kalan dakikalarında İhsaniye eşitlik golünü aradı ancak istediğini bulamadı. Maç 2-1 seydişehir7in üstünlüğü ile sona erdi.

SAHA: Sanayi Sahası
HAKEMLER: Mehmet Himyeri, İsmail İnan
İHSANİYE G.B: Osman, Recep, Ali( Mustafa), Emre, Adem, Samet, Levent(Duran), M.Şakir, Osman(Bilal) Mehmet, Osman A.
SEYDİŞEHİRGÜCÜ: Burak, Kürşat, Ramazan, Mehmet (Faruk), Harun, Serkan, Yusuf, Eray, Metin, İsa (Osman), Engin
GOLLER: 17. dk Engin, 35. dk Serkan (p) (Seydişehir), 73. Dk Duran( İhsaniye)

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri