Seydişehir Kütahya’ya bileniyor

Seydişehir Belediyespor, oyuncularının çoğunluğunun öğrenci olması nedeniyle Kütahya Evliya Çelebi Hastanesi ile evinde oynayacağı maçın hazırlıklarına yarın başlayacak.
Antrenör Süleyman Kılınç gözetiminde yarın akşam ilk çalışmasını yarın gerçekleştirecek olan sarı-siyahlı takımın Koordinatörü Orhan Ölmez ve Voleybol Şube Sorumlusu Kudret Ekinci yaptıkları ortak açıklamada, “Bizim hedefimiz, bu sezon kesinlikle 2. Lig’e yükselmektir. Bunun dışında hiçbir düşüncemiz yok. İlk iki maçı kazanarak büyük moral bulduk. Şimdi 3. maçı da taraftarımız önünde kazanmak ve iddiamızı sürdürmek istiyoruz. Daha önce oynadığımız iki maçta set vermemiş olsak, şu anda ilk sırada yer alacaktık. Grubumuzda 3. sırada yer alıyoruz, ancak puan kaybımız yok. Bu hafta ilk iki sırayı paylaşan Tepecik Araştırma Hastanesi ve Burhaniye kendi aralarında oynayacaklar. Çıkacak sonuca göre 2. ya da ilk sıraya yükselme ihtimalimiz çok yüksek. Kütahya Evliya Çelebi’yi mağlup edip, bu maçın sonucunu bekleyeceğiz. Teknik heyet ve oyuncularımıza güveniyoruz. Pazar günkü maçta bizleri bugüne kadar yalnız bırakmayan taraftarlarımızın, daha önce olduğu gibi yine yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum. Herkesi maça davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
Seydişehir Belediyespor voleybol takımı evinde oynadığı ilk maçta Muğla Ortaca Belediyespor’u, deplasmanda oynadığı ikinci maçta ise Afyon Şuhut Hisar Belediyespor’u aynı skorlarla 3-1 mağlup etmişti. Temsilcimiz Pazar günü oynayacağı Evliya Çelebi maçını da kazanırsa 3’te 3 yapacak.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri