Seydişehir ertelenen maçı kazandı

Voleybol 2. Ligi A Grubunda mücadele eden Seydişehir Belediyespor erteleme maçında sahasında Düzce Belediyespor’u konuk etti.

Seydişehir Meslek Yüksek Okulu Spor Salonu’nda oynanan maçı  Seydişehir Belediyespor 3-2 kazandı.  gerçekleşti. Zorlu müsabakada Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal da takımı yalnız bırakmadı.

Karşılaşmanın ilk setini  Seydişehir Belediyesi 25-19 kazandı.  2. sette  konuk Düzce Belediyesi gösterdiği performansla seti 25-23 kazanarak skoru 1-1’e getirdi . 3. Sette tekrar toparlanan Seydişehir Belediyespor bu bölümü 25-15’lik skorla geçerek setlerde 2-1’lik üstünlük yakaladı.  Pes etmeyen konuk ekip Düzce Belediyespor 4. Seti kazanarak maçı tai-break setine taşıdı. Seydişehir Belediyesi  bu sette rakibine galibiyet şansı tanımadı  ve  seti 15-12 maçı da 3-2 kazanarak haftayı galibiyetle kapattı.  

Karşılaşma sonun da her iki takımı da tebrik eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, sahada takımını desteklemenin, onlarla aynı heyecanı paylaşmanın, birlik ve beraberlik içinde olmanın güzel bir duygu olduğunu dile getirerek sporcuları başarılarından dolayı kutladı.  Kulüp yöneticisi Kudret Ekinci ve Antrenör Süleyman Kılınç da desteklerinden ötürü Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri