Seydişehir Emniyetinden hırsızlara operasyon

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, çeşitli hırsızlık olaylarına karıştığı iddia edilen biri Azerbaycan uyruklu 4 şüpheli yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Ocak ayında yoğun kar yağışının ardından ilçede üç gün süre ile elektrik verilememiş, bu süre içerisinde çeşitli iş yerlerinden hırsızlık olayları meydana gelmişti. Hırsızlık olaylarının ardından harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık şüphelisi Azerbaycan uyruklu Rahid A'yı gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Rahid A, adliyeye sevk edilirken, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, ilçede evlerden televizyon çalınması olayları ilgili de çalışma başlatan ekipler, Yunus Emre K, Fikret K. ve S.T. isimlerine ulaştı. Üç şüphelinin Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşadıkları tespit edilerek, kurulan özel bir ekiple operasyon için düğmeye basıldı. Seydişehir Emniyet Müdürlüğü ekibi ile Manavgat Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekibin yaptığı ortak operasyon ile Yunus Emre K, Fikret K. ve S.T. gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan üç şüpheli mahkemeye çıkarıldı. Şüphelilerden Yunus Emre K. ve Fikret K. tutuklanırken, S.T. adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlçeler Haberleri