Seydişehir Belediyesi’nde Başkanlık Futbol Turnuvası başladı

Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen Geleneksel 'Başkanlık Kupası' Futbol Turnuvası Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nun başlama vuruşu ile başladı.

Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenen Başkanlık Kupası Futbol karşılaşmaları, Atatürk Spor Salonu yanında bulunan Sentetik Çim sahada oynanıyor.

Turnuvanın başlangıç vuruşunu yapan Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, tüm sporculara başarılar diledi.

Koç Kardeşler Spor –Elit Ayakkabı Spor arasında oynanan müsabaka ile başlayan turnuvanın ilk maçında Koç Kardeşler Spor rakibi Elit Ayakkabı Spor’u 4-1 mağlup etti. Günün diğer maçında ise Ay Yıldız Spor rakibi Anka Spor’u 5-1 yendi.

Başkan Ustaoğlu, “Belediyemizin spora ve sporcuya verdiği değerle bu yıl düzenlediğimiz ve geleneksel hale gelen futbol turnuvamızda 250’nin üzerinde sporcu ter döküyor. Işıklandırmasını yaptığımız sahamızda akşam saatlerinde maçlarımız oynanıyor. Turnuvalarımızı Kurban Bayramı’nda önce tamamlamayı hedefliyoruz. Turnuvamızda mücadele eden tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” diye konuştu

Başkanlık Kupası Futbol turnuvaları Çarşamba, Cumartesi ve Pazar günleri hariç günde 2 maç olacak şekilde her gün Saat:20.00'da Atatürk Spor Salonu yanında bulunan sentetik çim sahada oynanmaya devam edecek.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri