Seyahat acenteleri iftarda buluştu

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Konya Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK), Konyada faaliyet gösteren seyahat acenteleri temsilcilerine yönelik iftar yemeği düzenlendi.

Konak Konya Mutfağı’nda gerçekleştirilen programa TÜRSAB Genel Merkezi Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı. Yemekten sonra kısa bir konuşma yapan TÜRSAB Konya Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Atilla Özdemir, sektörde bulunanlar arasında birlik beraberliği artırmak, sektörle ilgili olarak görüş alışverişinde bulunmak için her yıl geleneksel iftar yemeği düzenlediklerini belirterek, davete icabet ettikleri için herkese teşekkür etti. Geçtiğimiz yıl ABD’de başlayıp bütün dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’yi de etkileyen küresel mali krizin turizm sektörünün yanı sıra seyahat acentelerini de etkilediğine işaret eden Özdemir, yılın son çeyreğinde krizden çıkmayı beklediklerini dile getirdi.

TÜRSAB Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Alper Maçkan da, ülkedeki sorunlarla birlikte turizm sektörünün sorunlarının iç içe girdiğine dikkat çekerek, “Ülkemizde bitmek bilmeyen doğal afetler, depremler ve ekonomik krizle birlikte turizm sektörünün sorunlara iç içe girmiş durumdadır. Umarız hükümetinde alacağı tedbirlerle ekonomik krizi aşarız” dedi.   
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri