Sessizlik için bisiklet şart!

Konya Motorsiklet ve Bisiklet Tamircileri Odası Başkanlığı "Arabadan in, motora ve bisiklete bin" sloganı ile önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attı

"Arabadan İn, Motora ve Bisiklete Bin" sloganı kapsamında Konya Motorsiklet ve Bisiklet Tamircileri Odası'nın hazırlamış olduğu slogan baskılı stickerlar Konya Motorsiklet ve Bisiklet Tamircileri Odası Başkanı Ahmet Çal ve yönetimi tarafından arabalara, motorsikletlere ve bisikletlere yapıştırılarak etkinliğe farkındalık oluşturuldu.

ÖNCELİĞİMİZ SAĞLIK VE GÜVENLİK

Konya Motorsiklet ve Bisiklet Tamircileri Odası olarak önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attıklarının altını çizen  Konya Motorsiklet ve Bisiklet Tamircileri Odası Başkanı Ahmet Çal, bu projeyi ilk kez Konya'da gerçekleştirmiş olmalarının oda olarak haklı gururunu yaşadıklarını kaydetti. Çal," Yapmış olduğumuz,  'Arabadan in, motora ve bisiklete bin! Sessiz bir Konya için motorsiklet ve bisiklet kullan' sloganlı stickerlarımızı otomobillerin ön camlarına yapıştırdık. Bu projedeki amacımız, Konya'daki trafik sıkışıklığını önlemek vatandaşlarımızı bisiklet ve motorsiklet kullanmaya yönlendirmektir. Vatandaşlarımızı bisikletlere bindirerek hem spor yapmalarını sağlamış olacağız hem de ulaşım aracı olarak kullanmalarına vesile olacağız. Oda olarak vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde motorsiklet ve bisiklet kullanmalarını istiyoruz.

PROJE TÜRKİYE'DE BİR İLK

Konya Motorsiklet ve Bisiklet Tamircileri Odası olarak bu projenin Türkiye'de bir ilk olduğunun altını çizen Çal, projenin ilk adımının Konya'da atılmasından dolayı gurur duyduğunu diğer illere de örnek olmasını temenni ettiğini kaydetti. Çal şu ifadelerle sözlerini noktaladı: "

Projemiz Türkiye'de ilk olacak bir proje, bu projeye Konyalı hemşerilerimizin ev otomobil kullanıcılarının sahip çıkması bizim için oldukça önemlidir. Otomobil sayısının her geçen gün arttığı ve trafik keşmekeşinin yaşandığı ülkemizde bisiklet ve motorsiklet kullanımı ne kadar çok yaygınlaştırırsak hem trafik sorununu bu vesileyle çözmüş oluruz hem de ülke ekonomisine büyük katkımız olur. Umarım bu proje yoğun Konya trafiğini biraz olsun rahatlatır."

TOLGA PARLAK merhabahaber.com

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri