Sesli Tesbih İle Esma'ül Hüsna'yı Ezberlemek Çok Kolay

son zamanlarda teknolojik dini ürünler arasına giren son çalışmadır.

Sesli tesbih son zamanlarda teknolojik dini ürünler arasına giren son çalışmadır. Adından da anlaşılacağı gibi sesli tesbih konuşan sesli zikir yapan Allah'ın 99 ismini zikreden bir üründür. Genel yapısı itibariyle normal bir tesbihten tek farkı imame yapısı ve boncuklarının biraz daha büyük olmasıdır. Şuan siyah renkte hazırlanmış olan tesbih kullanımı kolay olabilcek şekilde tasarlanmıştır.

Sesli tesbihin çalışma mantığı imamesinde yer alan elektronik aksam ile hafızasında kayıtlı olan Yüce Allah'ın 99 ismini sırasıyla ve belli bir sürede seslendirmesidir. 99 luk bir tesbih olan bu ürün namazlardan sonra tesbihat olarak da rahatlıkla kullanılabilecek bir tesbihtir.

Sesli tesbih kullanım amacı olarak Esmaül Hüsna'yı seslendirmesi olması bakımından bu şifalı zikiri hatasız yapmanız için tasarlanmıştır. Esmaül Hüsna'yı bi kağıda yazıpta okuyabilirim neden bu ürüne para vereyim diye düşünebilirsiniz. Nedeni şu ki siz telffuzda hata yapabilirsiniz ya da sırasını karıştırabilirsiniz ama ile hatasız mükemmel bir telaffuzla ve tecvitli olarak dinleyerek en doğru halini öğrenebileceksiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=V3oDCZXLHMQ

Sesli tesbih özellikle gençlerin çocukların ilgisini cezbedecek onlara çok ama çok ilginç gelecektir. Bu güzel ürünle çocuklarınız dinleyerek çok kısa zamanda Esmaül Hüsna'yı ezberleyecekler ve dillerine pelesenk olacaktır. Sizde hem kendinize hem çocuklarınıza güzel bi hediye arıyorsanız sesli konuşan bu tesbihi İhvan güvencesiyle online satın alabilirsiniz. Web sitemizde hem kredi kartıyla hemde kapıda ödeme ile ürün sipariş imkanı vardır. Ürün linki 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri