Ses-sizsiniz Spor Kulübü Özel Çocuklar İçin Yardım Gecesi Düzenledi

Edirne’de faaliyet gösteren Ses-Sizsiniz Spor Kulübü, özel gereksinimli çocukların toplumsal yaşamda aktif olmalarına destek sağlamak için yardım gecesi düzenledi.“SESİMİZE SES OLDUĞUNUZ İÇİN MİNNETTA...

Edirne’de faaliyet gösteren Ses-Sizsiniz Spor Kulübü, özel gereksinimli çocukların toplumsal yaşamda aktif olmalarına destek sağlamak için yardım gecesi düzenledi.

“SESİMİZE SES OLDUĞUNUZ İÇİN MİNNETTARIZ”

Ses-Sizsiniz Spor Kulübü Derneği Başkanı İlknur Acar, gece yaptığı konuşmada, özel gereksinimli çocukların spor yapmaları için gerekli malzemeleri temin etmek adına Edirne’de bir ilki gerçekleştirdiklerini söyledi. Acar, düzenledikleri yardım gecesine destek veren başta Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan olmak üzere, kentte faaliyetlerini yürüten iş adamlarına, sanatçı dostlarına ve seslerine ses olmak için geceye katılan herkese teşekkür etti.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da her sağlıklı bireyin birer engelli adayı olduğunu ve bu bilinçle özel çocukların spor yapabilmeleri için her zaman destek olacaklarını belirtti.

Acar tesislerinde, düzenlenen yardım gecesinde, ünlü şarkıcılar Oktay Gürtürk, Ali Boran, Karahan ile sürpriz sanatçılar sahneye çıktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri