Servis Şoförünü 13 Yerinden Bıçakla Öldüren Sanığa 18 Yıl Hapis

Kayseri’de servis şoförü, evli 31 yaşındaki Ümit K.’yı , alacak verecek meselesi yüzünden 13 yerinden bıçakla öldüren ve tutuklu yargılanan sanık K.Ö.’ye 18 yıl hapis cezası verildi. Sanık öldürdüğü ş...

Kayseri’de servis şoförü, evli 31 yaşındaki Ümit K.’yı , alacak verecek meselesi yüzünden 13 yerinden bıçakla öldüren ve tutuklu yargılanan sanık K.Ö.’ye 18 yıl hapis cezası verildi. Sanık öldürdüğü şahsın kendisini dolandırdığını, o nedenle tartışmanın kavgaya dönüştüğünü söyledi.

Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi’de görülen davada 30 yaşındaki tutuklu sanık K.Ö. ve avukatlar hazır bulundu.

Sanık K.Ö. alacak verecek meselesi yüzünden Ümit K. ile aralarında tartışma çıktığını, daha sonra ise kavgada bıçakladığını belirterek, bu olay nedeniyle pişman olduğunu söyledi. Olay günü konuşmak için buluştuklarını ifade eden sanık, "Beni yüklü miktarda dolandırdı. Konuşmak için buluştuğumuzda tartışma çıktı. Bıçakla bir kere vurdum, daha sonra yere düştük birlikte, sonrasında ise ne olduğunu hatırlamıyorum. Kendimde değildim" dedi.

Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu sanık K.Ö.’ye ’kasten öldürme’ suçundan 18 yıl hapis cezası verdi.

OLAY

28 Aralık 2015’te saat 23.00 sıralarında Kocasinan İlçesi Yavuzlar Mahallesi Lokman Caddesi’nde meydana gelen olayda, servis şoförü Ümit K., alacak- borç anlaşmazlığı yüzünden tartıştığı 30 yaşındaki K.Ö. tarafından vücudunun 13 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Zanlı K.Ö. hakkında ’kasten adam öldürme’ suçundan dava açılarak, tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri