Serrapark'ta kura heyecanı

Meram Belediyesi, Serrapark Konutları'nda yapımı tamamlanan 88 dairenin teslimini noter huzurunda düzenlenen kura ile belirledi.
Meram Belediyesi, Serrapark Konutları'nda yapımı tamamlanan 88 dairenin teslimini noter huzurunda düzenlenen kura ile belirledi.
     Meram Belediyesi öncülüğünde Küçük Kovanağzı Mahallesi'nde kurulan 376 dairelik Serrapark Konut Yapı Kooperatifi'nin genel kurulu Konevi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.
     Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, burada yaptığı konuşmada, vatandaşların desteğiyle çok önemli hizmet ve yatırımlar yapan bir belediye haline geldiklerini söyledi.
     Çok kısa bir süre önce temeli atılmasına rağmen Serrapark Konutları'nda ilk teslimatı yaptıklarını ifade eden Kalaycı, ''Arsa sahiplerine 31, kooperatif üyelerine de 57 adet olmak üzere toplam 88 dairenin teslimini gerçekleştireceğiz. Yenice ve Hacıisaefendi Mahallelerindeki kentsel dönüşüm çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Hacıfettah Mezarlığı'nın etrafında 900 konutluk bir hamlemiz daha var'' dedi.
     Kooperatifin yönetim kurulu başkanı Celal Can ise inşaat çalışmaları hakkında üyelere bilgi sundu.
     Gündem maddelerinden sonra inşaatı tamamlanan blokların yer teslimine geçildi. İlk talihlilerin isim kuralarını Kalaycı çekti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri