‘Sermayeyi bağlamayın, kiralayın’

Kia Koyuncular Plazada Kiralayın, sermayenizi bağlamayın sloganıyla sürdürülen operasyonel kiralama kampanyası büyük ilgi görüyor.
Kia Koyuncular Satış Müdürü İsmail Özdiken, 359 Euro fiyatla toplam 7 adet Kia Cerato 1.6 dizel 115 beygir gücündeki aracı Konya’da faaliyet gösteren RTM Tarım Kimya San. Tic. A.Ş.’ye kiraladıklarını belirterek araç teslim töreninde yaptığı konuşmada, “İş dünyası devamlı değişim ve dolayısı ile gelişim içerisindedir. Ünümüzde değişim olgusu, değişmeyen tek gerçektir. Bu bağlamda, acımasız koşullar değişime direnenlerin veya hızına ayak uyduramayanların ayakta kalabilmelerini imkânsız hale getirmektedir. En önemli değişimlerden biri de dış kaynaklardan yararlanma uygulamalarının yaygınlaşması olmuştur. Küresel işletmecilik anlayışındaki bu yeni yaklaşım vizyon sahibi idareciler iş başında olduğu için, artık vazgeçilmez bir yönetim stratejisidir” dedi. Özdiken şunları söyledi: “Bu bağlamda, ana iş konusu otomotiv olmayan, fakat çok sayıda otomobili işinde kullanmak zorunda olan kurum ve kuruluşların araç filolarının yönetimini dışardan hizmet alarak yaptırmaya dış ülkelerde yıllar önce başlanmıştır. Sadece filo yönetimini devretmekle de kalınmamış böylece otomobillerin mali külfeti de ortadan kalkmıştır. Operasyonel kiralama işlemleri, araç ihtiyaçlarını satın almadan, kiralama yolu ile periyodik servis, bakım, onarım sigorta yol yardım gibi her türlü işletim hizmetlerinin uzun vadeli olarak giderilmesidir. Günümüzde pek çok firma için araç satın almak yerine kiralamak çok daha akılcı bir çözümdür.”
Gereksiz finansman yükünün firmaların hesaplarını alt üst ettiğini vurgulayan Özdiken, “Bakım ve onarım giderleri, vergisi pulu gibi bıktıran, zaman çalan bir dolu işlemden kurtulmak isterseniz. Kia Koyuncular Plazaya uğrayın, operasyonel kiralama sistemi ile yepyeni alternatiflerle yepyeni filo sahibi olun” diye konuştu. RTM Tarım Kimya sahibi Aykut Müftüoğlu da araç kiralama ile çok daha avantajlı bir işe giriştiklerini belirterek, verilen hizmetten son derece memnun olduklarını dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri