Serkan maça damga vurdu

Atiker Konyaspor’un Fenerbahçe karşısında aldığı 1-1’lik skorda kaleci Serkan Kırıntılı yaptığı kurtarışlarla hem maça damga vurdu bir puan kazandırdı

Atiker Konyaspor'un sahasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldığı maçta kaleci Serkan Kırıntılı yaptığı kurtarışlarla maça damga vurdu. Serkan hem takım arkadaşlarından hem de rakip oyunculardan büyük övgü aldı Başarılı eldiven, maç boyunca 8 kurtarış ile sezonun en iyi istatistiklerinden birine imza atarken son anlarda Valbuena'nın vuruşunu çıkartıp adeta 1 puanı getiren isim oldu. Serkan, aynı zamanda bu sezon Süper Lig'in toplamda en çok kurtarış yapan kalecisi konumunda bulunuyor. 

İKİNCİ YARI DAHA İYİ OLACAĞIZ

Fenerbahçe maçında kazanılan puanda büyük payı olan kaleci Serkan Kırıntılı, ikinci yarıda alınacak başarılı sonuçlarla daha iyi bir Atiker Konyaspor izlettireceklerine inandığını söyledi.

Kırıntılı, “Fenerbahçe son haftalarda aldığı sonuçlarla ligin en başarılı takımlarından birisiydi. Bizde içerisinde bulunduğumuz durumdan bir an önce kurtulmak istiyoruz. İlk yarının son maçı ve her ne kadar kendi sahamızda oynasak ta bizim açımızdan çok zordu. Öne geçtik. Fakat Fenerbahçe’nin en büyük silahı olan duran toptan gelen gole engel olamadık. Sonuçta alınan 1 puanın sezonun ikinci devresi öncesinde bizim adımıza moral anlamında iyi olduğunu düşünüyorum. Atiker Konyaspor olarak inşallah sezonun ikinci yarısına daha iyi başlayıp takımımızı ligde layık olduğu yerlere bir an önce taşırız diye düşünüyorum” şeklinde görüş belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri