Serkan Kırıntılı ‘bildiğiniz gibi’

Atiker Konyaspor’un Kasımpaşa’yı 3-2 yendiği maçta Serkan Kırıntılı, 3 net gol pozisyonunu çıkararak galibiyette büyük pay sahibi oldu. Deneyimli kaleci gösterdiği performansla yine tarftarın gönlüne taht kurdu

Spor Toto Süper Lig’de 16.hafta maçında Atiker Konyaspor, evinde ağırladığı Kasımpaşa’yı  3-2 mağlup etti. Maçta yaptığı kurtarışlarla Serkan Kırıntılı kalesinde devleşirken yeşil-beyazlı taraftarların gönlüne bir kez daha taht kurdu.

3 NET GOL POZİSYONUNU ÇIKARDI

Atiker Konyaspor’un en deneyimli ismi Serkan Kırıntılı bu sezon gösterdiği performansla takımını taşımaya devam ediyor.  Bu sezon gösterdiği performansla A Milli Takım’a davet edilen Milli Kaleci Atiker Konyaspor’u birçok maçtan ise ipten aldı. Takımının 3 puana uzanmasında ve sahadan puanla ayrılmasında birçok maçta büyük pay sahibi olan Serkan Kırıntılı son oynanan Kasımpaşa maçında da gösterdiği performansla büyük alkış topladı. 3 net gol pozisyonunu çıkararak Atiker Konyaspor’un sahadan 3 puanla ayrılmasını sağlayan deneyimli eldiven bu sezon Rıza Çalımbay ve Aykut Kocaman’ın vazgeçilmezleri arasında yer aldı.

5 MAÇTA KALESİNİ GOLE KAPADI

Spor Toto Süper Lig’de 16.hafta geride kalırken takımda en çok süre alan isim Serkan Kırıntılı oldu. Eldivenleri bırakmayan deneyimli kaleci bu sezon ligde oynanan  16 maçta sahada 90 dakika kaldı. Bin 440 dakika sahada kalma başarısı gösteren Serkan, 16 maçta birçok pozisyonda kalesini gole kapatırken 20 kez ise engel olamadı. Serkan 16 maçta kalesinde 20 gol görürken maç başı 1.3 gol yeme ortalamasına sahip olurken 5 maçta ise kalesini gole kapadı.

ABİDİN KURT

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri