Serkan ilk kez beş gol yedi

Atiker Konyaspor Beşiktaşkarşısında aldığı 5-1’lik yenilgi sonrası 2 sezon aradan sonar en farklı mağlubiyetini alırken yeşil-beyazlı ekibin başarılı kalecisi Serkan Kırıntılı ise atiker Konyaspor forması ile ilk kez beş gol birden yedi.

Atiker Konyaspor Beşiktaşkarşısında aldığı 5-1’lik yenilgi sonrası 2 sezon aradan sonar en farklı mağlubiyetini alırken yeşil-beyazlı ekibin başarılı kalecisi Serkan Kırıntılı ise  atiker Konyaspor forması ile ilk kez beş gol birden yedi. Başarılı kaleci ikinci sezonunu geçirdiği Atiker Konyaspor’da  en fazla golünü bu sezonun 19.haftasında oynanan Beşiktaş maçında gördü.

GEÇEN SEZONDA BEŞİKTAŞ’TAN 4 GOL YEMİŞTİ.

Atiker Konyaspor formasını geçtiğimiz sezon giymeye başlayan Serkan Kırıntılı ilk sezonunda da yine en fazla golü Beşiktaş deplasmanında yedi. Yeşil-beyazlı ekip geçtiğimiz sezonun 17.haftasında deplasmanda Beşiktaş’a 4-0 yenilmişti.  Bu müsabakada Atiker Konyaspor’un kalesini Serkan Kırıntılı koruyordu. Kırıntılı aynı sezon içerisinde bir başka 4 golü ise 9. hafta deplasmanda oynanan Başakşehir maçında yemişti.

AVRUPA’DA BİLE BİR MAÇTA BEŞ GOL YEMEDİ

Atiker Konyaspor’un  bu sezon tarihinde bir ilki geçerleştirirek Avrupa kupalarında mücadele etmesine büyük katkı sağlayan başarılı kaleci Serkan Kırıntılı yurt dışı takımları ile oynanan maçlarda toplam 12 gol yedi. Başarılı kaleci 6 maçta 12 gol yerken en fazla golü ise Shaktar Donetsk deplasmanında alınan 4-0’lık yenilgide yedi.

25 MAÇTA  35 GOL YEDİ

Serkan Kırıntılı bu sezon atiker Konyaspor forması ile 19 lig 6 da Avrupa kupası maçına çıktı. Tecrübeli eldiven bu maçlarda kalesinde 35 gol gördü.

HABERLER FERHAT TÜRKOĞLU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri