Seri devam etmeli

Denizlispor ve Kartalspor galibiyetleriyle hem 6 puan hem de moral kazanarak seriye bağlayan Torku Konyaspor'da hedef Kayseri Erciyesspor maçı. Yeşil-beyazlıların tek düşüncesi bu maçı da kazanarak 3'te 3 yaparak yoluna devam etmek


Torku Konyaspor, göçünü Erciyesspor maçına dikti. Hedef, lideri evinde yenerek iki haftalık galibiyet serisini sürdürmek.  Kartalspor maçının ardından bir izin yapan yeşil-beyazlılar, Erciyes maçının ilk antrenmanını Salı günü gerçekleştirdi. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan ve futbolcuların neşeli göründüğü antrenmana sakat oyuncular dışında tüm futbolcular katıldı. Kartallar, dün de tesislerde teknik-taktik çalışması yaptılar.. Bugün taktik çalışacak olan Torku Konyaspor’da Erciyesspor maçının hazırlıklarının Konya bölümü muhtemelen Cuma sabah tamamlanacak ve takım aynı gün öğleden sonra Kayseri’ye gidecek.  

İÇ SAHADA 17 PUAN

Fikstür gereği iç sahada oynanan Denizlispor ve Kartalspor maçlarını kazanarak ilk 6 şansını artıran ve sahasında 4. galibiyetini alan Torku Konyaspor, dış sahada ise 6 maçtan 3 puanla döndü.. Kartallar, iç sahada 5 ve deplasmanda 4 maçta da berabere kaldı.. Ligin ilk yarısında iç sahada 3 ve deplasmanda 2 olmak üzere 5 yenilgi alan yeşil-beyazlılar, ikinci yarıda ise içeride ve dışarıda 2’şer maçtan yenik ayrıldı..
Sezon başından buyana 31 gol atan ve kalesinde de 31 gol görerek 0 averaja sahip olan Torku Konyaspor, ilk yarıda sahasında 5 ve deplasmanda 12, ikinci yarıda da sahasında 11 ve dışarıda 3 gol attı. Kalesinde ise, ilk yarıda sahasında ve dışarıda 9’ar, ikinci yarıda da iç sahada da 9 ve deplasman maçlarında 4 gol yedi.. Torku Konyaspor buna göre, sahasında 17 puan alırken, deplasmandan ise 22 puan çıkarttı. Kartallar, 28. hafta sonunda 10. sırada yer almakta.

ADANA MAÇI PAZAR GÜNÜ

PTT 1. ligde 30. haftanın maç programı da belli oldu.. Türkiye Futbol Federasyonunca  yapılan açıklamaya göre; Torku Konyaspor'un, kendisi gibi ilk 6 mücadelesi veren Adanaspor’u konuk edeceği maç, 14 Nisan Pazar günü saat 14:00'de Konya Atatürk stadında oynanacak. PTT 1. ligde 30. haftanın diğer maçlarının programı da şöyle. 13 Nisan Cumartesi: Saat 14.00: TKİ Tavşanlı Linyitspor-1461 Trabzon. 19.00: Çaykur Rizespor A.Ş.-Manisaspor. 14 Nisan Pazar: Saat 14.00: Boluspor-Şanlıurfaspor. Denizlispor-Karşıyaka. Samsunspor-MKE Ankaragücü.  19.00: Kayseri Erciyesspor-Kartalspor. Adana Demirspor-Gaziantep B.Ş.Bld.Spor. 15 Nisan Pazartesi: Saat 20.00: Göztepe A.Ş.-Bucaspor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri