Serhat:Dışarıda daha iyi mücadele ediyoruz

Bank Asya 1.Lig'in iyi takımlarından biri olan Samsunspor ile deplasmanda play-off hedeflerini garantilemek adına çok önemli bir maça çıkacaklarını söyleyen Serhat Akyüz, kazanarak çıkışlarını sürdürmek ve play-off biletini almak istediklerini bildirdi.
Serhat Akyüz, sezonun ikinci devresinde yaşadıkları şanssızlıklar nedeniyle ilk 2 takım arasından Süper Lig'e çıkamadıklarını, ama Süper Lig hedeflerinden hiçbir şey kaybetmediklerini belirterek, "Süper Lig'e yükselmek adına önümüzdeki tek şans play-off. Kalan 3 haftada önemli maçlar oynayacağız. Bunlardan ilki Bank Asya 1.Lig'in iyi takımlarından biri olan Samsunspor'a karşı olacak. Son iki deplasman maçımızı kazandık. Dış sahada iyi oynadığımızı söyleyebilirim. Samsunspor ile oynayacağımız maç hem rakibimiz hem de bizim için belirlenen hedefe ulaşılması adına büyük önem taşıyor. Zor olacağını biliyoruz. Ama kazanmak adına elimizden gelenin fazlasını yaparak 3 puanı alacağımıza inanıyoruz. Biz iyi takımız. Samsunspor galibiyeti hem play-off'u garantileme, hem de önümüzdeki zorlu dönem  için moral olması adına bize çok iyi gelecek" dedi.

Sakatlığının tamamen geçtiğini de sözlerine ekleyen tecrübeli oyuncu Serhat Akyüz, "Uzun bir sakatlık döneminden çıktım. 2 hafta önce Boluspor maçında oynadım. Ziya Doğan hocamızın gelişinin ardından kendisi tarafından bana verilen özel program doğrultusunda çalıştım ve kendimi şu an tam anlamıyla hazır hissediyorum. Görev verilmesi halinde bunu en iyi şekilde değerlendireceğime de inanıyorum" diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri