Sergen hoca ilk 11’i düşünüyor

Pazartesi günü zorlu Bursaspor deplasmanına çıkacak olan Atiker Konyaspor’da cezalı ve sakat oyuncuların durumu teknik direktör Sergen Yalçın’ın ilk 11 tercihini zorlaştırıyor

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 31.haftasında deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kritik maçın hazırlıklarını Kayacık Tesisleri’nde sürdüren yeşil-beyazlı ekipte yüzler gülüyor. Pazartesi günü zorlu Bursaspor deplasmanına çıkacak olan Atiker Konyaspor’da cezalı ve sakat oyuncuların durumu teknik direktör Sergen Yalçın’ın ilk 11 tercihini zorlaştırıyor

Teknik direktör Sergen Yalçın, bir yandan da Bursaspor maçında sahaya süreceği 11’i kafasında şekillendirmeye çalışıyor. Ferhat Öztorun ve Ömer Ali Şahiner’in son durumlarının maç saatinde belli olacak olması Moke ve Deni Milosevic’in cezalı olması Sergen hocayı farklı alternatiflere yönlendiriyor Son haftalarda kazanan 11’i bozmayı düşünmeyen Sergen Yalçın’ı Skubic’in cezasının bitmesi başarılı teknik adamı sağ bek konusunda rahatlatıyor.

MİLOSEVİC İLK KEZ KADRODA OLMAYACAK

Atiker Konyaspor’un Boşnak yıldızı Deni Milosevic, Bursaspor maçında cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Kasımpaşa maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen genç oyuncu, Süper Lig’de bu sezon ilk kez dinlenecek. Milosevic, şu ana kadar ligde geride kalan 30 maçın tamamında forma giydi. Kaleci Serkan Kırıntılı ile birlikte takımda ligde tüm maçlarda forma giyen tek isim olan 23 yaşındaki oyuncu, Bursaspor maçında bir maçlığına tribüne çıkmak zorunda kalacak. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın Milosevic’in yokluğunda forvet arkasında kimi değerlendireceği merakla bekleniyor.

KARTAL KAZANMAK İSTİYOR

Bu sezon Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Atiker Konyaspor, haftaya 32 puanla 14. Sırada girdi. Yeşil-beyazlı ekip kalan 4 haftada en fazla puanı toplayarak sezonu rahat tamamlamak istiyor. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın göreve gelmesiyle büyük çıkış yakalayan Atiker Konyaspor , rakiplerine oranla daha avantajlı konumda bulunuyor. Bursaspor maçında en kötü bir puanı hedefleyen yeşil-beyazlı ekip kazanması halinde ise kendisi rahatlarken rakibini ateş hattına göndermiş olacak.

FERHAT TÜRKOĞLU

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri