Serbest Güreşte Zafer, Kömür İşletmeleri’nin Oldu

Kahramanmaraş’ta organize edilen Serbest Stil 2. Güreş Ligi’nde sezonu lider olarak tamamlayan Türkiye Kömür İşletmeleri Spor Kulübü (TKİ), 2015 sezonunda 1. Lig'de mücadele edecek.Batıpark Spor Salonu’nda gerçekleştirilen final ve klasman...

Kahramanmaraş’ta organize edilen Serbest Stil 2. Güreş Ligi’nde sezonu lider olarak tamamlayan Türkiye Kömür İşletmeleri Spor Kulübü (TKİ), 2015 sezonunda 1. Lig'de mücadele edecek.

Batıpark Spor Salonu’nda gerçekleştirilen final ve klasman maçlarını, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya da yerinde izledi. Güreşleri ilin yönetici ve büroklarıyla birlikte bir çok sayıda vatandaş da izledi.

Tribünleri dolduran güreş severlere heyecan dolu saatler yaşatan final maçları sonucunda en fazla puanı elde eden ve şampiyonluk ipini göğüsleyen Türkiye Kömür İşletmeleri Spor Kulübü, ikinci olan İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ile birlikte, önümüzdeki sezon 1. Lig'de mücadele etmeye hak kazandı. Bafra Güreş İhtisas Spor Kulübü üçüncü, Tevfik Odabaşı Spor Kulübü ise dördüncü oldu.

Mücadele seviyesi üst düzey klasman maçları sonucunda ise rakiplerine göre daha fazla sayıda mağlubiyet alan Kırıkkale Gücü Spor Kulübü, 2. Güreş Ligi’ne veda eden takım oldu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri