Serbest Güreşçiler, Dünya Şampiyonasına Hazır

Nisan ayında Finlandiya'da yapılan Avrupa şampiyonasında takım klasmanında üçüncü olan A Milli Serbest Güreş Takımı, 08 – 14 Eylül 2014 tarihleri arasında Özbekistan'da düzenlenecek Dünya Güreş Şampiyonası'na hazır.Ankara'nın Elmadağ...

Nisan ayında Finlandiya'da yapılan Avrupa şampiyonasında takım klasmanında üçüncü olan A Milli Serbest Güreş Takımı, 08 – 14 Eylül 2014 tarihleri arasında Özbekistan'da düzenlenecek Dünya Güreş Şampiyonası'na hazır.

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde yer alan kamp eğitim tesislerinde son hazırlıklarını yapan serbest stil milli güreşçiler, Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası'nda Türk bayrağını dalgalandırmak için gün sayıyor.

TEKNİK DİREKTÖR GENÇALP: SONUNA KADAR SAVAŞACAĞIZ

Avrupa şampiyonası sonrasında göreve gelen ve takım motivasyonuna büyük katkı sağlayan A Milli Serbest Güreş Takımı Teknik Direktörü Necmi Gençalp, milli güreşçilerin son durumu hakkında birtakım açıklamalarda bulundu.

Çok rahat bir çalışma ortamında antrenmanlarını gerçekleştirdiklerini dile getiren tecrübeli teknik adam, 2013 yılında Macaristan'da yapılan dünya şampiyonasında Sezer Akgül ve Taha Akgül'ün bronz madalya kazandığını hatırlatarak, "Bu sene başarı çıtamızı yükseltmek istiyoruz. Gerçekten çok zor bir şampiyona olacak. Dünya şampiyonalarında serbest stil müsabakaları kıran kırana geçiyor. Sporcularımızın tümü madalya kazanabilecek kapasitedeler. Biz, bütün gücümüzle sonuna kadar savaşacağız. Başkanımız Hamza Yerlikaya'nın destekleri ve milletimizin duaları sayesinde iyi sonuçlarla ülkemize dönmek istiyoruz." diye konuştu.

Dünya şampiyonasında milli mayo giyecek serbest stil güreşçiler ve kiloları şöyle:

57 kilo: Ahmet Peker, 61 kilo: Münir Recep Aktaş, 65 kilo: Mustafa Kaya, 70 kilo: Yakup Gör, 74 kilo: Soner Demirtaş, 86 kilo: Selim Yaşar, 97 kilo: Şamil Erdoğan ve 125 kilo: Taha Akgül.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri