Serbay: Formamı özledim

Sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kaldığı için üzüldüğünü belirten başarılı Anadolu Selçukluspor'un futbolcusu Serbay Yağız en kısa zamanda takım arkadaşlarının arasına katılarak başarı için ter dökmek istediğini söyledi.

Sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kaldığı için üzüldüğünü belirten başarılı Anadolu Selçukluspor'un futbolcusu Serbay Yağız en kısa zamanda takım arkadaşlarının arasına katılarak başarı için ter dökmek istediğini söyledi. Koşulara başladığını ve herhangi bir ağrısı olmadığını kaydeden Serbay Yağız şunları söyledi: “Umarım ikinci yarıya takım olarak daha iyi motive olarak başlarız. Bende daha fazla katkı yapmak istiyorum. Devre arası kampı çok iyi geçirmemiz gerekli. Ligde bulunduğumuz yerden hiç birimiz memnun değiliz. Bizim bulunmamız gereken yer burası değil. Yukarılara çıkmak için neler yapılması gerektiğini biz arkadaşlarımızla konuşuyoruz. Bu kendimize sormalıyız. Ama biz yukarılara yükseleceğimize inanıyoruz. Bu takımın en kötü şartlarda play-off oynayacağına inanıyorum. Konyalı futbolseverler ligin ikinci yarısında bizim yanımızda olsunlar. Bize inansınlar biz elimizden gelini yapacağız”

Sezona iyi başlamamıza rağmen ilerleyen haftalarda yaşanan şanssızlıklar sonucu bazı maçları kaybettik diyen Serbay Yağız sözlerini şöyle tamamladı: “Bizimde anlamadığımız bir düşüş yaşandı. Motivasyon eksikliği olabilir. Yeni gelen hocamızla tekrar çıkış yaşayacağımıza inanıyoruz. Geçen sene Konyaspor da oynamıştım. Bir üst ligde oynayıp, bir alt lige gelince tabiî ki ister istemez ama psikolojik olarak etkileniyor insan. Bende etkilendim ancak 5-6 hafta da bundan kurtuldum. Tam kendimi futbola verecekken sakatlandım. Şanssızlık oldu. Bu nedenle takımıma katkı sağlayamadım. Biliyorum ki benden beklentiler yüksek. Karşılığını verebilmek için elimden geleni yapıyorum. Takıma bir an önce dönebilmek için elimden geleni yapıyorum”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri