Şenol Güneş: Takım Ruhu Oluşmaya Başladı

Bursaspor Teknik Direktör Şenol Güneş, ligde Sivasspor'u 3-0 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Oyuncularımızın oyun disiplini, ilk dakikadan son dakikaya kadar maça asılması önemliydi. Gollerin farklı oyunculardan gelmesi...

Bursaspor Teknik Direktör Şenol Güneş, ligde Sivasspor'u 3-0 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Oyuncularımızın oyun disiplini, ilk dakikadan son dakikaya kadar maça asılması önemliydi. Gollerin farklı oyunculardan gelmesi de önemliydi. Giren çıkan farkı yok. Takım ruhu oluşmaya başladı." dedi.

Bursaspor adına çok önemli bir maç oynadıklarını ve kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirten Güneş, "Bizim için çok önemli maçtı. Bir çok şey kazandığımızı düşünüyorum. Sayıları az kaliteli taraftarımız vardı. Taraftarımızı hissettik arkamızda. Örnek oldular, onlara teşekkür ediyorum. Provakatif olaylara rağmen sakin durdular, takıma destek oldular. Geçen maçta ceza almıştık. Bugün iyi oldu. Sayıyı çoğaltmamız gerekiyor." diyerek, şöyle devam etti:

"Oyuncularımızı da tebrik ediyorum. Top oynamaya çalıştılar. Rakibin oyun bozma anlayışına hakeminde yardımcı olmasıyla Mersin'de de bunu gördük. Orada kaybettik. Bugün sinirlenmediler. Bizim takım futbol oynamaya çalışan bir takım. Ama zaman zaman olumsuz etkilenme. Futbolu azaltan rakip ve hakemdi biz değildik. İyi oynayanları teşvik etmek lazım. Biz çok haksız kararlarla maç kaybettik. Penaltı ve faul görülüyor ama bu görünmeyen bir şey. Bunun adını koyamazsanız. Futbol adına oynatmama anlayışı oldu.

Oyuncularımızın oyun disiplini, ilk dakikadan son dakikaya kadar maça asılması önemliydi. Gollerin farklı oyunculardan gelmesi de önemliydi. Giren çıkan farkı yok. Takım ruhu oluşmaya başladı. Kaybettiklerimizi düşünüp ah vah demeye gerek yok. Kazandığımızın kıymetini bilelim. Ondan sonra neyi kazanabiliriz onu düşünelim. bugün mutluyuz, düşüncelerimizin hepsini yaptığımız için."

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri