Şenol Güneş: Kazanma Alışkanlığı Edinmemiz Lazım

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, hatalarını düzeltip kazanma alışkanlığı kazandıkları takdirde daha iyi olacaklarını söyledi.Deplasmanda Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini alan Bursaspor’da Teknik...

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, hatalarını düzeltip kazanma alışkanlığı kazandıkları takdirde daha iyi olacaklarını söyledi.

Deplasmanda Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini alan Bursaspor’da Teknik Direktör Şenol Güneş ve futbolculardan Serdar Aziz maçla ilgili değerlendirmede bulundu. İlk hafta Gençlerbirliği’nin deplasmanda berabere kaldığını kendilerinin ise evlerinde mağlup olduğunu hatırlatan Güneş, galibiyete kendilerinin daha çok ihtiyacı olduğunu belirtti.

Kadro kalitesi olarak kendilerinin daha iyi olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Başlangıçta bu avantajı sahaya iyi yansıttık. Daha sonra rakibin Doğa ve Gosso ile sert oyunu orta sahadaki oyun hâkimiyetini etkiledi. İkinci yarı bu konuda başarılı olunca ve topu yere indirince oyunun hakimi olduk. Goller bulduk. Daha fazla da atabilirdik. Farklı bitecek bir maçı 2-1 bitirdik. Kazanma arzusuyla oynayan oyuncularımı kutluyorum. İstediler ve başardılar. Böyle bir maçta zor galibiyet olmaması gerekiyordu. Bazı hataları düzeltip kazanma alışkanlığı kazanırsak daha iyi bir Bursaspor olacaktır diye düşünüyorum. İyi oyuncularımız var iyi bir takımız. Daha iyi oynayacak bir takım olacağız." diye konuştu.

Defansın başarılı isimlerinden Serdar Aziz ise maçla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Gençlerbirliği genç bir takım. Zor bir deplasman. Kendi sahalarında oynamanın avantajını kullanmak istediler. Biz de kazanıp ligde moralle yolumuza devam etmek istiyorduk. Bugün bunu başardık. Aslında oyuna iyi başladık. Golü yediğimiz için işimiz zorlaştı. İkinci yarı bambaşka bir Bursaspor vardı. Maçı kazanacak inancımız vardı. Takım arkadaşlarımı kutluyorum." İfadelerini kullandı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri