Şenol Güneş: Kazanabileceğimiz Maçı Berabere Bitirdik, Mağlup Da Olabilirdik

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'de sahalarında 2 - 2 berabere kaldıkları Eskişehirspor maçı sonrasında yaptığı açıklamada "Kazanabileceğimiz maçı berabere bitirdik. Mağlup da olabilirdik." dedi. Güneş, karşılaşmanın...

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'de sahalarında 2 - 2 berabere kaldıkları Eskişehirspor maçı sonrasında yaptığı açıklamada "Kazanabileceğimiz maçı berabere bitirdik. Mağlup da olabilirdik." dedi.

Güneş, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında maçla ilgili yatığı değerlendirmede, bugün kazanmaları gereken bir maça çıktıklarını ancak sonunu getiremediklerini söyledi.

Maçta kendi oyun anlayışlarının da kazanmaya yönelik olduğunun altını çizen Şenol Güneş, "Kazanabileceğimiz maçı son 15 dakikada berabere bitirdik. Mağlup da olabilirdik. Bu maalesef hak ettiğimiz 1 puan değildi. Maalesef düşündüğümüz gibi olmadı. Oyuna giren oyuncularımızın da katkısı olmayınca bizim için de hayal kırıklığı oldu. Üzgünüz." şeklinde konuştu.

Deneyimli teknik adam, artık bu maçın unutup toparlanmak durumunda olduklarını sözlerine ekledi.

ERTUĞRUL HOCA BASIN TOPLANTISINA KATILMADI

Bu arada Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da maç sonrasnıda yaşanan olaylardan dolayı basın toplantısına katılmadı.

Basın toplantısında herkes Ertuğrul Sağlam'ı beklerken, içeri giren Eskişehirspor Kulübü Medya Sorumlusu Mehmet Öztürk, basın mensuplarına, "Hocamız hepinizden özür diliyor. Basın toplantısına katılmayacak." şeklinde konuştu.

Öztürk, nedenini soran basın mensuplarına ise "İçeride yaşanan bir iki olaydan dolayı morali çok bozuk. Nedeni bu. Belki kendisi veya kulüp bununla ilgili bir açıklama yapabilir." şeklinde verdi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri