Senaryo hazırlanmış, bizler figüranız

Konyaspor kalecisi Oğuzhan Bahadır, Fenerbahçenin attığı ilk golde Önderin elini açarak geldiğini ve topun eline çarptığını kendisinin de söylediğini ifade ederek Bu yaşadığımız ilk hakem hatası değil.

Bir şeyler hazırlanmış, senaryo belli. Bizlerde bu ligin figüranıyız. Emeklerimize yazık oluyor” şeklinde konuştu. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Oğuzhan Bahadır, “Sahada kazanma adına tüm gücümüzü ortaya koyuyoruz. Emek veriyoruz. Ama görünüyor ki, ligde daha önceden bazı şeyler hazırlanmış. Senaryolar yazılmış. Siz ne yaparsanız yapın, sadece figüran rolündesiniz. Sonuçta bizde ekmeğimizi bu işten kazanıyoruz. Maçta yaşadıklarımız bu sezon başımıza gelen ilk hakem hatası değil. Daha önceki maçlarda aynı durumlarla karşılaştık. Emeklerimize yazık oluyor. Eğer ligi daha renkli ve zirveyi daha heyecanlı hale getirmek için bir şeyler hazırlandıysa söylesinler biz de ona göre mücadelemizi verelim” derken, Önder’in attığı golle ilgili olarak da şunları söyledi: “Ben faul atışında kullanılan topu yumrukladım, Önder elini açarak geldi. Kendisi de zaten eline çarptığını söyledi. Hakem golü verdi. İlk başta ofsayt diye durdurdu. Daha sonra yan hakemle konuştu. Daha sonradan tekrar golü verdi. Çok üzgünüz. Devre arasına puan kazanarak girmek istiyorduk fakat olmadı. İkinci devrede kazanma adına her şeyimizi sahaya verdik. Bütün arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum…”

ÖNDER: “ELLE OYNAMA NİYETİYLE GİTMEDİM, GOL OLDU”
Fenerbahçe’nin ilk golünü atan Önder Turacı, “Zor bir pozisyondu. Elle oynama niyetiyle gitmedim. Çok kısa mesfade oldu. Kaleciyle aramda bir metre vardı. Omuzla göğsüme çarptı. O pozisyonu seyretmek lazım. Gol sevincini yaşamadım, hakemle konuşmadım. Zor bir deplasmandı. Konyaspor’un da puana ihtiyacı vardı. Zordu, ama 3 puanı aldık. Bence o pozisyon goldü. Elle oynama niyetiyle gitmedim, gol oldu. Ben her zaman elimden geleni yapıyorum. Hakem de benim pozisyonumda zor durumda kaldı. O yüzden ben de müdahale etmek istemedim” diye konuştu. Sarı-lacivertli futbolcu Uğur Boral da, sahada iyi mücadele ettiklerini ve 2 gol bulduklarını ifade ederek, “İlk yarıyı bu şekilde kapattık. İkinci yarıya başlarken biraz geriye çekildik. Onlar da üzerimize gelmeye başladı. Sadece bir pozisyonda gol yedik. İkinci golü yemeyerek skoru korumaya çalıştık. Daha sonrasında kontrollü oyunumuzu sürdürdük. Sonucunda maçtan galip ayrıldık. Biz buraya kesinlikle 3 puan için gelmiştik. İlk yarı bitmeden ne kadar çok puan toplarsak iyi olur diye düşünüyorduk. Galip geldiğimiz için çok memnunuz” dedi.
Önder’in gol attığı pozisyonu değerlendiren Uğur Boral, “Ben Önder’in arkasındaydım. Çok kısa mesafede oldu. Önder’in söylediği vücudu ile karışık bir gol olduğu yönünde. Önder’in orada yapacağı hiçbir şey yoktu. Hakemin yorumuna kalmış bir olaydı. Ama hakem golü verdi. Pozisyonlarda yüzde 51 iyi niyetli olur. Hakem de zannediyorum bu şekilde değerlendirdi. Zaten gol olduktan sonra hakem pozisyonu görmediği için ofsayt mı diye sordu. Yardımcı ile konuştuktan sonra da golü verdi” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri