Şen: ‘Kadroları iyi tartmak gerekir’

Mahalle ziyaretlerine devam eden Saadet Partisi Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şen, 29 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde vatandaşların seçecekleri kadroları iyi tartmaları gerektiğini söyledi.

Vatandaşların ulusal basın tarafından yönlendirildiğini söyleyen Mehmet Şen,  “Hatırlayacağınız üzere 1999 yılındaki seçimlerde dünyanın öbür ucunda Kenya diye bir yerde Apo yakalandı diye tüm vatandaşlarımız bir siyasi partiye yönlendirildi. Bu parti o dönemde yapılan seçimlerde yüzde 22 oy aldı ama bir sonraki seçime baktığımızda oy oranı yüzde 1’e indi. Şu an ulusal medyaya baktığımız zaman 19 tane siyasi parti seçimlere giriyor ama nedense sadece 3 parti gündemde tutuluyor. Ne yazık ki Saadet Partisi’nden hiç bahseden yok. Hâlbuki teşkilat olarak en disiplinli ve programlı olarak çalışan Saadet Partisi’dir. Bizim diğer partilerden farkımız ise Saadet Partisi halkın kendisidir, halkın partisidir. 1996 yılında emeklinin, işçinin, memurun maaşını iki katına çıkaran, köylünün ürününün fiyatını bir anda 4 katına çıkaran Milli Görüş zihniyetidir, yani Saadet Partisidir” dedi. Yeni dönemde halk teveccühünün kendisini göstermesi halinde yapacakları çalışmalar hakkında bilgi veren Mehmet Şen, “Bizler hem kaçak yapıları önlemek için hem de bahçeli evlerin sayılarını artırmak için yeni bir proje uygulayacağız. Bu projemizde vatandaşımızın yükünü hafifleteceğiz. Mimarlar Odamızla, İnşaat Mühendisleri Odamızla görüştük. Vatandaşımız bir ev yapacağında yaklaşık 6-7 bin TL civarında bir proje parası ödüyor. Bizler vatandaşımızı bu yükten kurtarmak için belediyemizi seferber edeceğiz” ifadelerini kullandı.

1999-2004 yılları arasında gerçekleştirdikleri tüm hizmetlerde meclis üyelerinin, muhtarların ve halkın görüşlerini aldıklarını ve bu sayede de büyük başarılara imza attıklarını hatırlatan Mehmet Şen, “Bizler belediyemizin kapılarını her zaman meclis üyelerimize, muhtarlarımıza, vatandaşımıza açık tuttuk. Sizlerden hiçbir zaman kaçmadık. Milli Görüş belediyeciliğinin en büyük özelliği budur. Halkımızla birebir istişareler sonucu böylesine güzel faaliyetleri hep birlikte yaptık” diye konuştu.
Mahalle sakinlerine hatırlatmada bulunan Mehmet Şen “Televizyonların tesirinde kalmayalım, oy sandığa girdikten sonra ertesi gün bir daha değiştirme imkânınız kalmaz. 5 yıl boyunca hatada yaptıysanız, doğruda yaptıysanız 5 yıl boyunca beklemek zorundasınız. Bizler bunun rahatlığı içerisindeyiz. Bizler geçmişte nasıl iyi hizmetler yaptıysak ve nasıl sizinle kaynaştıysak bundan sonra da aynı şekilde daha tecrübeli olarak karşınıza çıkacağız. Bakınız Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mustafa Özkafa’nın 15 yıllık bir tecrübesi var, bizim 5 yıllık bir tecrübemiz var, birde geçen şu 5 yılın bir tecrübesi var. Bu arkadaşları izledik, eksikleri biliyoruz ve daha heyecanlı bir şekilde görev yapmaya hazırız” diyerek sözlerini tamamladı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri