Sen benim adamımsın

Konyaspor’un en önemli taraftarlarından biri olan Zekeriya Korkmaz antrenmanı ziyaret ederek Aykut Kocaman’a destek verdi ve büyük sevgi gösterisinde bulundu.

İttifak Holding Konyaspor’un Gaziantep Futbol Kulübü hazırlıkları salı günü yapılan çalışma ile başladı. Yeşil-beyazlı ekibin antrenman öncesinde ise özel misafirleri vardı. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Konyaspor taraftarı engelli bireyler takımlarını ziyaret etti. Antermanın sahasına giriş kapısında toplanan engelli taraftarlar takımın antrenman çıkışına alkışlarla destek verdi. daha sonra futbolcular ve teknik direktör Aykut kocaman taraftarlarla tek tek ilgilenerek fotoğraf çektirdi.

Antrenman öncesinde kas hareketlerini ve koordinasyonunu etkileyen kalıcı ancak değişime uğrayabilen Serebral Palsi rahatsızlığıyla dünyaya gelen Zekeriya Korkmaz teknik direktör Aykut Kocaman’a “Sen benim adamımsın” diyerek destek verdi. Zekeriya Kocaman’ı görünce büyük sevinç ve mutluluk yaşarken Aykut Kocaman da Zekeriya’nın bu sözlerine “çok sağol” diyerek cevap verdi”

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri