Sempozyumda milli takım sürprizi

KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği ve KOP Bölge İdaresi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Ulusal KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu”nun ‘Gençlik ve Spor Özel Oturumu’ sırasında Konya’da kamp yapan Tekvando Milli Takımı sporcuları sempozyuma katılarak sürpriz

KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği ve KOP Bölge İdaresi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Ulusal KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu”nun ‘Gençlik ve Spor Özel Oturumu’ sırasında Konya’da kamp yapan Tekvando Milli Takımı sporcuları sempozyuma katılarak sürpriz yaptı. Gazi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Günay’ın oturum başkanlığı yaptığı panelde, aralarında Olimpiyat Şampiyonu Milli Sporcu Servet Tazegül’ün de bulunduğu milli tekvandocular alkışlar ve sevgi gösterileri arasında sahneye çıkarak anı ölümsüzleştirdi. Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel ve KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği’nin rektörleri, KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, öğretim üyeleri ve öğrencilerin katıldığı sempozyumun açılış konuşmasını Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar yaptı.
Gençlik ve Spor Özel Oturumu’nda Tekvando Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer, Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Erdal Zorba sunumlarını yaptı.
Milli tekvadocular, sunumları dinledikten sonra kamp yaptıkları otele döndü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri