Semih Şentürk: Tekrardan Milli Takıma Hizmet Etmek İstiyorum

İstanbul Başakşehir'in golcü futbolcusu Semih Şentürk, tekrardan milli takıma hizmet etmek istediğini söyledi. İstanbul Başakşehir, Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş ile oynayacakları karşılaşma öncesi hazırlıklarını sürdürdü....

İstanbul Başakşehir'in golcü futbolcusu Semih Şentürk, tekrardan milli takıma hizmet etmek istediğini söyledi.

İstanbul Başakşehir, Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş ile oynayacakları karşılaşma öncesi hazırlıklarını sürdürdü. İdman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan başarılı futbolcu Semih Şentürk, Abdullah Avcı'nın iyi bir takım kurduğunu belirterek, "Son hafta hariç herşey iyi gidiyordu. Geçen hafta talihsiz bir son saniye golüyle moralimiz bozulsa da futbol üç ihtimalli bir oyun. Galipte gelebiliyorsun, son saniyede mağlupta olabiliyorsun. Biz o maçı unuttuk, şimdi önümüzde Beşiktaş maçı var. İnşallah Beşiktaş maçını da atlatıp, milli takım arasına moralli bir şekilde girmek istiyoruz." dedi.

İki iyi takımın karşılaşacağını da ifade eden tecrübeli futbolcu, "Beşiktaş bu ligin iyi oynayan takımlarından 2-3 tanesi. Bizde iyi futbol oynayan bir takımız. İki iyi takımın mücadelesinde inşallah kazanan taraf bir oluruz." diye konuştu.

Kendi performansını da değerlendiren Semik Şentürk, "İlk 4 hafta şans bulamamıştım. Son 4 haftada hocam şans verdi ve 4 gol attım. Bunu sürdürmek istiyorum, inşallah bu hafta da Beşiktaş maçıyla bunu devam ettiririm." şeklinde konuştu.

Milli takım ile ilgili gelen bir soru üzerine golcü futbolcu, “Her futbolcunun hayali milli takımdır. Benimde performansım iyi olduğu sürece inşallah oralara çağırlırım ve tekrar milli takıma hizmet ederim." dedi.

DOKA: BEŞİKTAŞ BÜYÜK BİR TAKIM

İstanbul Başakşehir'in bir diğer oyuncusu Doka ise Galatasaray karşısında aldıkları farklı galibiyeti unuttuklarını ve önlerinde ki Beşiktaş maçına odaklandıklarını kaydederek, "Bu zamana kadar neler yapabileceğimizi de zaten gösterdik. Artık önümüzde başka büyük bir maç var. Bizde takım olarak hocamız bizden ne istiyorsa onu sahada en iyi şekilde yansıtmaya çalışacağız." dedi.

Beşiktaş'ın sağ kanattaki sıkıntısı hakkında sorulan sorulara ise Doka, "Bunun Beşiktaş için sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Beşiktaş büyük bir takım. Orada oynayan oyuncularda çok iyi oyuncular. Kim hangi pozisyonda oynarsa yapabileceğinin en iyisini vereceğini düşünüyorum. Bende aynın şekilde hocamın bana verdiği görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım." şeklinde cevap verdi.

Geçtiğimiz hafta son saniye golü ile Gençlerbirliği'ne kaybetmelerine ise başarılı futbolcu, "Bu maçı biz unuttuk. Futbolda olan şeyler bunlar. Son saniyede yediğimiz bir gol ve maçı kaybettik. Şimdi ise en iyi sonuçla önümüzde ki maçtan ayrılmayı düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri