Semih Konya'ya doğru

Torku Konyasporlu yöneticiler ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek son olarak Semih transferi için Fenerbahçe yöneticilerinden Nihat Özdemir'in kapısını çaldı ve transferde araya girmesini istedi. Nihat Özdemir'in bu isteğe olumlu yanıt verd

Torku Konyaspor uzun süredir peşinde olduğu Semih transferinde sona yaklaştı. Fenerbahçe ve Semih ile temaslarını sürdüren Kartal istediğini almak üzere. Yeşil-Beyazlılar tecrübeli golcüyü transfer edebilmek için uzun süredir oyuncuyu ikna etmeye çalışıyordu. Torku Konyasporlu yöneticiler ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek son olarak Semih transferi için Fenerbahçe yöneticilerinden Nihat Özdemir'in kapısını çaldı ve transferde araya girmesini istedi. Nihat Özdemir'in bu isteğe olumlu yanıt verdiği öğrenildi.

Fenerbahçe ve Konyaspor cephesinde bunlar yaşanırken Semih cephesinde ise belirsizlik hakim. Konyaspor'un teklifine sıcak bakan Semih yine de Bursaspor'dan gelecek haberi bekliyor. Bursaspor daha önce Semih için devreye girmiş ve oyuncuyu ikna etmişti. Ancak teknik direktör Hikmet Karaman genç oyuncuların önünün kapatmamak için bu transfere karşı çıkmıştı. Teknik direktörün vetosuyla birlikte Bursaspor'un Semih'i transferinden vezgeçtiği bildirilmişti. Bursaspor'un UEFA Avrupa Ligi'nden elenmesinin ardından Hikmet Karaman ile yollar ayrıldı. Bu gelişme sonrası Bursaspor cephesi Semih'ten beklemesini istedi. Yeni gelecek teknik direktörün kararına göre Semih transferi netlik kazanacak. Semih'in ilk önceliğinin Bursaspor olduğu eğer bu transfer gerçekleşmezse Konyaspor'un teklifini kabul edeceği iddia edildi. Bu taransfer en geç bir hafta içinde netlik kazanacak ve Semih'in hangi yeşil-beyazlı ekibin formasını giyeceği belli olacak.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Torku Konyaspor'da, 17 Ağustos Cumartesi günü Fenerbahçe ile oynanacak ligin ilik maçının hazırlıkları Ankara’da sürüyor. Slyovenya kampının ardından iki gün izin yapan Kartallar, Cuma günü Ankara’da toplanarak antrenmanlara yenidene başladı. TSYD Ankara şubesince düzenlenen  turnuvaya katılan Torku Konyaspor, lig hazırlıkları Pazartesi gününden itibaren Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde gerçekleştirecek. Cuma günü, Yenikent ASAŞ Stadyumu yan sahasında akşam saatlerindeki antrenmana tedavisine Konya'da devam edilen Ali Dere, İbrahim Alan ve Ümit Milli Takım kampına katılan Ömer Ali Şahiner katılmazken, yeni transfer İzlandalı Gunnar Heidar Thorvaldsson çalışmada yer aldı. Yeşil-beyazlılar dün sabah bir çalışma daha gerçekleştirdi ve akşam da Gençlerbirliği ile TSYD kupasında karşı karşıya geldi.

SLEVONYA'DA 5 MAÇ YAPILDI

Lig hazırlıklarının birinci etabını Konya’da, ikinci etabını da Bolu’da gerçekleştiren Torku Konyaspor, 23 Temmuz Salı günü başlayan ve 15 gün süren Slovenya’nın Bled kentindeki üçüncü etap hazırlıkları süresince 20 antrenman yaparken, 5 hazırlık karşılaşması oynadı. Kartallar,  oynadığı hazırlık maçlarında Slovenya 2. Lig'inden Sencur'u 3-0, Hırvatistan 1. Lig'inden Hrvatski Dragovoljac'ı 2-0 yenerken, MP Antalyaspor'a 2-0, Kardemir D.Ç.Karabükspor'a 1-0, İtalya Serie A takımlarından Hellas Verona FC'ye ise 2-1 mağlup oldu. Yeşil-beyazlılar, Bolu’daki maçta da PTT 1. lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u 1-0 yenmişti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri