Semih: İzlanda Maçıyla Kötü Başlangıç Yaptık, Bunu Telafi Etmek İstiyoruz

A Milli Futbol Takımı futbolcularından Semih Kaya, EURO2016 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri'ne İzlanda karşısında kötü bir başlangıç yaptıklarını belirterek, Çek Cumhuriyeti maçıyla bunu telafi edeceklerini söyledi.A Milli Futbol Takımı,...

A Milli Futbol Takımı futbolcularından Semih Kaya, EURO2016 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri'ne İzlanda karşısında kötü bir başlangıç yaptıklarını belirterek, Çek Cumhuriyeti maçıyla bunu telafi edeceklerini söyledi.

A Milli Futbol Takımı, EURO2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki ikinci maçında yarın Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesinde A Milli Futbol Takımı oyuncularından Semih Kaya, Oğuzhan Özyakup ve Ozan Tufan, Riva'da düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İlk söz alan Semih Kaya, "Çek Cumhuriyeti maçının ne kadar zor geçeceğini herkes biliyor. Biz de ona göre çalışmalarımızı yaptık. Gerçekten iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Sonuçta İzlanda maçıyla elemelere kötü başladık ve bunu telafi etmek istiyoruz." dedi.

İyi bir takımla oynayacaklarını dile getiren Semih, "İyi bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Çek Cumhuriyeti'ni inceledik. İzlediğimiz kadarıyla bizi kendi sahalarında karşılayacaklarını biliyoruz. Biz de ona göre çalışmalırımız yaptık. Umarım herkes elinden gelenin fazlasını yapar, biraz daha fazlasını yapar, biraz daha özverili olur ve Türk halkına güzel bir karşılaşma izletiriz. Türk halkı bizim yanımızda olduğu sürece yapamayacağımız şey yok diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Semih, "Bir hafta içinde iki karşılaşma oynayacağız. 6 puan aldığımızda grubun iddialı ekiplerinden olacağımızı düşünüyorum. Biz hazır olduğumuzda zor işlerin altından kalktığımızı herkes biliyor." diyerek sözlerini tamamladı.

OĞUZHAN ÖZYAKUP: HEPİMİZ BİR OLURSAK YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM YOK

Genç futbolcu Oğuzhan Özyakup ise "Bu maçın önemini hepimiz biliyoruz. Çek Cumhuriyeti'nin Hollanda'yı yenmesi işi enteresan yaptı. Bu maç bizim için çok öneli olacak, bunun farkındayız. Çok iyi çalıştık ve hazırlandık. Burada üçümüz de çok genciz. Hocamızın genç oyunculara ne kadar güvendiğinin farkındayız. İnşallah bunu sahada da gösteririz. Hepimiz bir olursak yenemeyceğimiz takım yok. İnşallah iki maçtan 6 puan alırız." diye konuştu.

Genç savunmacı Ozan Tufan da "Zor bir maç olacak. Maç için hazırlıklarımızı da yaptık. Çek Cumhuriyeti'nin Hollanda'yı yenmesi de bizim planlarımızda değildi; ama biz de ona göre çıkıp elimizden geleni yapıp 3 puanı almak istiyoruz. Türk halkını en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri