Semih bombası

Torku Konyaspor Semih Şentürk'ün transferi için girişimlerini sürdürüyor. Semih'e resmi teklifi yapan Konyaspor'un kulağı Semih cephesinden gelecek haberde.

Torku Konyaspor Semih Şentürk'ün transferi için girişimlerini sürdürüyor. Semih'e resmi teklifi yapan Konyaspor'un kulağı Semih cephesinden gelecek haberde. Tecrübeli golcü kabul ederse önümüzdeki günlerde Konya'ya gelerek resmi imzayı atacak

2 yıl aradan sonra tekrar Süper Lig'e yükselen Torku Konyaspor ligde kalıcı olmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu güne kadar 9 oyuncu transferi gerçekleştiren Kartal forvet hattını güçlendirmek için kolları sıvadı. Taraftarın yıldız oyuncu isteğini geri çevirmeyen yönetim Fenerbahçe tarafından kadroda düşünülmeyen Semih'i gündemine aldı. Semih Şentürk ile ilk temaslar olumlu sonuçlanırken yönetim taraftarın çok istemesi nedeniyle bütçede fedakarlık yaparak Semih'in istediği ücrete yakın bir para teklif etti. Semih teklif edilen rakama sıcak yaklaşırken düşünmek için süre istedi.

AİLESİ İSTEMİYOR

Torku Konyaspor'un sona yaklaştığı Semih transferinde tek pürüz Semih'in ailesi. Semih'in eşi İstanbul'dan ayrılmak istemiyor. Çocuklarının eğitimi ve sosyal çevresi nedeniyle Konya'ya gelmeye soğuk bakan Şentürk ailesi kesin kararını önümüzdeki günlerde verecek. Öte yandan yönetim Semih'in Konyaspor'un düşme tehlikesi olması nedeniyle gelmek istemediği noktasındaki iddiaları yalanladı. Semih'in transferinde eşinin istememesi dışında herhangi bir pürüz bulunmadığını belirten yöneticiler bu tür haberlerin kulübün imajına zarar verdiğini belirtti.

BURSA ARADAN ÇIKIYOR

Semih Şentürk için bir başka Anadolu Kulübü de devreye girmişti. Semih'i kadrosuna katmak isteyen Bursaspor nabız yoklamış ve olumlu cevap almıştı. Ancak Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman Semih Şentürk konusunda isteksiz çıktı. Genç oyuncuların önünün kapatmak istemeyen Hikmet Karaman yaptığı açıklamada, “Semih'i alırsak Okan gibi, Enes gibi yetenekleri kaybederiz. İlla forvet alınacaksa daha nokta bir transfer yapılabilir. Son karar yönetimin. UEFA maçından sonra tekrar konuyu değerlendireceğiz” dedi. Bu açıklamanın ardından Bursaspor cephesinin Semih'ten vazgeçtiği öğrenildi.

YUNUS ALTINBEYAZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri