Selva, özel irmik tatlıları hazırladı

Selva, tamamen doğal meyve tozundan ürettiği portakal, çilek, muz ve vanilyalı irmik talı çeşitleriyle Ramazan Bayramına hazır

Selva, tamamen doğal meyve tozundan ürettiği portakal, çilek, muz ve vanilyalı irmik talı çeşitleriyle Ramazan Bayramına hazır. Selva, meyve bahçelerinden sofralara taşıdığı yeni ürünü meyveli irmik çeşitleriyle bayramınızı şölene dönüştürüyor.

 

Ramazan Bayramı’nda misafirlerinize ne ikram edeceğim diye düşünmeyin” mesajı veren Selva’da, ürünlerle ilgili şu açıklama geldi: “Tadına doyulmayan ve hazırlanışı çok basit olan Selva’nın Meyveli irmik tatlıları ile sevdiklerinizin ağzını tatlandırın.  Yeni ürün olan doğal meyve tozu ve Anadolu Amber Durum Buğdayı irmiği ile üretilen portakal, çilek, muz ve vanilyalı irmik çeşitleri geleneksel bayram sofralarını tatlandırıyor.  Birbirinden lezzetli çeşitler her ağız tadına hitap ediyor.  Ramazan Bayramları’nda baş tacı olan tatlılar, Selva’nın doğal meyve tozundan ürettiği portakal, çilek, muz ve vanilyalı irmik çeşitleriyle adeta meyve şölenine dönüşüyor. Doğal meyve tozu kullanılarak üretilen Selva meyveli irmikler, bayram günlerinde çok daha pratik, lezzetli ve bir o kadar da hafif ev tatlıları yapma imkânı veriyor. 

Vakumlanmış ambalajı sayesinde oksijenle temasını tamamen engelleyerek, ilk günkü tazeliğini muhafaza eden Selva meyveli irmiklerle meyve bahçelerini sofralara taşıyan meyveli irmik helvası, revani ve çeşitli sütlü tatlılar yapmak mümkün.”

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ramazan Haberleri